Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, august 26, 2005

High heels or not high heels

VamPus skal i bryllup i helgen, og og dette skaper hodebry i det VamPus'ke hjem. VamPus var i en lignende situasjon på samme tid i fjor, da hun skulle være forlover for Frisøren. En frustrert VamPus trålet butikker for akkurat den kjolen, uten å finne noe. Min venn Viseministeren var lutter velvilje da han skulle hjelpe VamPus med å finne noe passende i Madrid. Han foreslo blant annet en kjole med så store puffermer at de ville ankommet festen et kvarter før VamPus. I ren desperasjon dagen før bryllupet endte VamPus opp med en kjole som alle jenter synes er helt fantastisk. Gitt at man er 6 år og liker Barbie. Den er så rosa at det aldri er noen tvil om hvor VamPus befinner seg. Den henger nå så langt inni skapet at den neppe vil bli funnet før utgravningene av Oslo starter i år 3010. Og med to klesskap stapp fulle, har VamPus som vanlig ingenting å ha på seg.

I tillegg er det den vanlige sko-utfordringer. Høye hæler er selvsagt lekrest, men da kan man komme til skade for å rage over flertallet av mulige mannlige ofre. Poker, brudgommen, har garantert en singel menn/kvinner ratio på ca. 70/30. Er det rart VamPus elsker vennene sine? Hun vurderte å droppe hotellrom og bare ta med tannbørste og et bredt glis. Men for syns skyld har VamPus bestilt et enkeltrom. Dessuten - med fri bar så kan det være en stor fordel å våkne alene dagen derpå. Med falskt hår, løse vipper, push-up og hold-in så er det ingen som kan beskylde VamPus for å være en naturlig skjønnhet...