Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, august 15, 2005

Høyres valgkampåpning

VamPus møtte i elegant knallrødt på Høyres valgkampsåpning på lørdag, men skjønte jo raskt at hun hadde valgt feil strategi. Hun burde selvsagt møtt i hullete olabukser og fløyelsjakke, men var litt redd for å bli tatt for å være lederen i Unge Høyre. Sosialistisk Ungdom, derimot, gjorde sitt beste for å provosere med alternative hårfrisyrer og hullete klær mens de prøvde å ta alt de kunne fra Høyre sine valgboder. VamPus, som har en teori om at Høyre-karamellene smaker som Lundteigens armhuler, smilte oppmuntrende til dem og oppfordret dem til å ta fler.

Hvorfor gidder folk å bruke tid på å motstandernes møter? Det er liten sannsynlighet for å møte egne velgere eller appellere til nye velgere. I verste fall dytter man sympatien over til den man forsøker å ødelegge for. VamPus var en gang i Spikersuppa for å høre på både Kristin Halvorsen og Carl I. Hagen, som hadde appeller etter hverandre. Tilfeldigvis stod hun omtrent ved siden av Halvorsen i det de mer intellektuelle elementene på venstresida stormet FrPs valgbod og forsøkte å sette fyr på denne. Halvorsen blir faktisk arg, og sier til de som står rundt at man skulle nesten tro at FrP hadde kjøpt og betalt for det selv. Og selvsagt - på nyhetene var det dette som fikk mest oppmerksomhet og FrP fikk deretter sympati av alle de andre politiske lederne.

Nå skal det sies at SU'erne ikke oppførte seg spesielt ubehagelige - de gikk rundt med protestplakater og dyttet litt til folk. VamPus, som også vil møte på SV-arrangementer, har tenkt å kjøre et skarpt mottrekk: Provosere med å møte opp ulastelig antrukket, pent sminket i stram drakt og høye hæler. Ikke det - de fikk mer enn de fortjente dersom de gumlet Høyre-drops...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Må si Høire har gjort en bra jobb med valgkamp-standen sin på Karl Johan. De anklages for å være kalde, kyniske kalkulatormennesker, og slår til med en kald, kynisk kalkulatorstand i børstet stål og annet metall. Herlig folkelig!

Huff, så kjedelig det er med valgkamp med så inkompetente aktører.

Anonym sa...

de dropsa er gode!

Anonym sa...

Keep up the good work fire alarm training 5 days proactiv 60 day trial 20 waterworks water filters Easy instantly approved new business credit cards Valtrex normal dose Prescription eye cream for allergies Humidifier in toronto Land rover defender maine Effectiveness of zoloft Buy accutane online.html Fiat panda 4 4 proactiv effective forex trading information currency exchange iraqi Software firewall windows 2000 pacific poker Photo of 2005 nissan murano model me-2n emergi-lite battery