Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, august 24, 2005

Fruktbart samarbeid

- SV vil i en regjering arbeide for et fruktbart og konstruktivt samarbeid med USA. Vår politikk vil ikke være antiamerikansk, men ikke-amerikansk. Den vil ta utgangspunkt i norske interesser, sa Kristin Halvorsen da hun innledet om SVs utenrikspolitikk hos Norsk Utenrikspolitisk Institutt i går. Ifølge SVs program er USA den «den største trusselen mot verdensfreden».

VamPus trodde at ingen kunne ha en utenrikspolitikk med utgangspunkt i sitt eget lands interesser? Eller vent.. nei, selvsagt. Det er bare USA som skal være altruistiske i sin utenrikspolitikk. Dersom de på død og liv MÅ bruke sine militære styrker bør det helst være i land der de overhodet ikke har noen interesser, helst uten mål om å bidra til innføring av demokrati og frihet. Norge derimot, bør sørge for høye tollmurer mot fattige bønder i Afrika, subsidier til egne bønder, salg av fisk og energi til EU, innvandringsstopp og vern mot utenlandske investorer. Det vil nemlig, i følge SVs program, bidra til et mangfoldig og flerkulturelt samfunn. Så fint.

4 kommentarer:

Gili T sa...

Og i SVs program står det: "USA er i dag den største trusselen mot verdensfreden".
SVs "sjarmoffensiv" overfor USA stikker dypt tenker jeg...

vektern sa...

Jesus! Leser dere SVs program? Som om man ikke har ergrelser nok... SV: Go fuck yourselves! (Eller flytt til Cuba, det går vel stort sett ut på det samme.)

VamPus sa...

Litt mildere klima på Cuba enn i helvete..

Kjetil Johansen sa...

Klokkerent treff, Vampus! Skarp og fornøyelig post.

;-D