Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, august 24, 2005

Stalked by paparazzi

VamPus må krype til korset og innrømme at - ja, hun leser også kjendisnytt på nettavisene. Ikke alltid. Noen ganger. Hver dag. Et par ganger om dagen. Denne gangen reagerte VamPus med indignasjon på at Scarlett Johanson ble forfulgt av paparazzier. Det viser seg at også Lindsay Lohan (hvem nå enn det måtte være) og Reese Witherspoon nylig har vært under lignende forfølgelser. Man kan jo fort forstå kjendisenes frustrasjon over aldri å få være i fred. Johanson sier at hun håper at det kommer en lov som forbyr denne typen forfølgelser, særlig fordi fotografene provoserer frem situasjoner som gjør at bildene blir "bedre".

Vi har alle lest om kjendiser som blir forfulgt av galninger som mener de har en rett til dem som person på en eller annen måte. Dette må dog ikke forveksles med VamPus og Orlando Bloom - det sier seg selv at vi hører sammen *kremt*. Hvor var jeg? Jo. Paparazzier er plagsomme for alle kjendiser, men er det ikke litt påtakelig at det i så stor grad går utover kvinner? Og finnes det ikke allerede lover som forbyr "stalking"? Eller er det bare jeg som overreagerer - og dette er ikke kjønnsbasert i det hele tatt?

5 kommentarer:

julie sa...

Det er nok skumlere å følge etter f.eks The Rock (svær fyr). Men tror egentlig det generelt ikke er kjønnbasert. De råkjører etter David Beckham også..

Men "sjokkerende" nyheter sjokkerer kanskje mer i dagens samfunn hvis det er en kvinne som utreagerer istedet for en mann?

seilern sa...

Er ikke egentlig problemet ditt at du IKKE blir forfulgt?

Tor Andre sa...

Scarlett Johanson er guttas Orlando Bloom!

Anonym sa...

Where did you find it? Interesting read » »

Anonym sa...

Best regards from NY! My fioricet cheap cod fiorcet hello folks ed chevrolet holyoke ma. Casino game poker black jack levitra online play free slots Comoros baccarat Encoding mp3 players Buy online pharmacy ritalin Irritable when off lexapro Plans for building a gate opener Uk mortgage repayment protection insurance http://www.hair-loss-solutions-7.info