Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, mars 29, 2006

Memo til Memo

Det er gledelig at det nye ukemagasinet Memo har så stor pågang av abonnenter at VamPus ikke har fått fredagens utgave enda. Dette selv om hun bestilte abonnenmentet for over en uke siden. Magasinet må jo derfor være en suksess - gratulerer så mye!

Og så gidder ikke VamPus å kommentere at magasinet har vært markedsført som et hardtslående høyrevridd alternativ til medienes monokultur - og derfor ville "overraske" ved å kjøre første nummeret som moderat sosialdemokratisk *gjesp* Hvor gjorde jeg av The Economist, igjen..

14 kommentarer:

Rambukk sa...

Yep!

Selv om Rambukks begeistring etter første nummer var svært avmålt, var det en viss forbedring å spore i andre nummer. Likevel består spørsmålet: Hvilket hull er det Memo forsøker å fylle? Er det noe av det som er publisert i Memo som ikke like gjerne kunne stått i en hvilken som helst avis eller lørdagsbilag?

Anonym sa...

VamPus; har du lagt merke til at de ikke sender ut Economist på lørdagen lenger, men drøyern til etter helga. for slappt av distrubisjonssentralen på økern. >:-(

Anonym sa...

Memo har jo laget et banebrytene blad. Utenriks, innenriks OG kultur, WOAH !!! Er ikke dette bra så vet ikke jeg.

VamPus sa...

Rambukk; kunne sikkert vært i en hvilken som helst avis eller lørdagsbilag, men kan du nevne noen som har det? Poenget er vel at vinklingen skulle være hakket mindre sosialdemokratisk, at de spurte litt andre spørsmål enn enhetsskolejournalistene i VG og Dagbla'.
Yosh; hmm. Drittsekker. Economist er "frokost i sengen-lektyre" i helgene..

Anonym sa...

Heihei!

Jeg så du snakket stygt om Klassekampen her en dag, angående blogging og sånn. Jeg må innrømme at jeg leser både Klassekampen - og bloggen din - er en slags hybrid av en konservativist, liberalist og sosialdemokrat, ellernoe.

Hvertfall, i dag stod det et eller annet svada, antagelig mer kritisk enn det sosialist/feminist-javisst-dama turte å si foran deg. Mulig de har lagt den ut i nettutgaven også, det stod uansett et eller annet som "hvem skal være ute i felten og rapportere, om alle skal sitte bak sine laptoper med sine kaffe latter og kommentere".

Bare et lite tips, siden du antagelig ikke leser Klassekampen..

Rambukk sa...

Nettopp, hvor er det hardtslående høyrevridde alternativet til medienes monokultur? Dette er jo Dagblad-/VG-journalistikk. Same shit, new wrapping.

Yosh, Narvesen på Continental pleier å ha Economist fredag, litt ut på dagen.

Anonym sa...

rambukk: nja jeg abonnerer jeg :-)

Mysjkin sa...

Og til noen annet..

Googler du VamPus på Google Images dukker denne karen opp. Googler du litt til møter du han her.

Jeg tenkte det kunne være nyttig å vite.

geirronimo sa...

Det er bortimot "bevist" at media-sfæren i Norge er dominert av sosialdemokrater, og sosialister.

At man vil se slike "krumspring" i forsøket på å stable på beina et alternativt media-dekke er ikke rart. Flere vil nok komme...

Anonym sa...

Mysjkin:
Noe anna som er småsært er at hvis du googler Audun Lysbakken, får du opp et bilde av Knut Arild Hareide...

Anonym sa...

Memo har gjort en del tabber allerede. Fyren på forsiden i nummer en, har blitt sett på som gale mann personlig. Ellers er det bedre enn Vi Menn på mange måter, selv om det mangler de snasne babene.

tse tse fluen som har hørt at en narkoman elefant har tjent millioner i IT-bransjen. hihi.

Anonym sa...

Om Memo er alt de som skal være 'alternative' klarer å prestere, har man sannelig ikke så mye å frykte :-)

Anonym sa...

"Likevel består spørsmålet: Hvilket hull er det Memo forsøker å fylle?"

Samma faen, bare så lenge det ikke tilhører dama mi...


mvh Tommy Trailersjåfør

Anonym sa...

Enjoyed a lot! » »