Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, juli 09, 2008

Betimelig spørsmål

"Do you ever get the feeling that some extraterrestrial culture has designated the Earth as an asylum and keep sending us all their crazy people?"

En av kommentarene hos Tim Blair, bloggen der skrullete miljøaktivister og fredsaktivister får gjennomgå så godt som daglig.

6 kommentarer:

LordMarius sa...

Alle som har lest HHGTG vet at Jorda først ble befolket da de mer oppegående på planeten Golgafrincham bestemte seg for å bli kvitt alle sine unyttige, 1/3 av befolkningen, ved å sende alle TV-produsenter, frisører, telefonrengjørere osv. avgårde i et skip programmert til å ta en enveistur til Jorda. Det er derfor vi er som vi er.

Ghost of Goldwater sa...

Nå ledet vel det til at de øvrige 2/3 døde av en sykdom som smittet gjennom nettopp skitne telefoner...

VamPus sa...

Betyr det at det bare er oss igjen? I hele det store universet? *grøss*

Ghost of Goldwater sa...

Alt jeg kan si er: Hold din telefon ren!

LordMarius sa...

Goldwater: Det er derfor Martin Kolberg, i all sin visdom, skal flå de rike for å få vasket telefonene til de fattige.

Anonym sa...

Det er ikke bare oss igjen, Vampus. Et eller annet sted går planeten Krikkit i sakte fart, og nåde oss om de kommer seg unna. De er en ubehagelig parodi på FrP-folk.