Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, juli 10, 2008

Forby forby forby

Vi liker det ikke. Derfor vil vi forby det. Dersom en person oppfører seg galt, så skal alle straffes. En for alle. Alle for en.

Vi liker ikke egentlig mennesker. I hvert fall ikke denne typen mennesker. Det er noen andre mennesker som skal fylle parkene våre. Kanskje disse. Men i hvert fall ikke disse.

Hilsen SV
Det fremtidsrettede partiet

7 kommentarer:

Anonym sa...

"Folk drikker for mye, og i for mange timer i strekk. Det må vi begrense. Og det later til at flere drikker nå enn før".

Med de politikerne vi har i dag er det sannelig ikke rart at folk drikker for å slippe unna den triste sosialdemokratiske virkeligheten nå og da. Får meg til å tenke litt på Wam & Vennerød-filmen "Lasse & Geir"...

spenn sa...

Et tu, SV...

Ronny K sa...

SV vil vel ikke forby noe som helst - å drikke på offentlig sted har vært forbudt hur länge som helst. SV vil vel håndheve loven, men jeg er enig med snuten i at det fins viktigere ting å bruke tida på. Sånne Langemyr-folk f.eks.

waltmart sa...

Dette er for dårlig av SV. At de ikke samtidig tar tar til orde for å "slå ned på" de som røyker i parkene avslører dette som ganske småborgelig spør du meg.

Egentlig burde man forby alle å bruke parkene. Da ville de også hatt finere plen.

LordMarius sa...

Så SV vil gjerne ha junkies stående i veien for vanlige mennesker midt i byen, men syns det er for ille at folk slapper av med en liten pils i parken? Jeg skjønner ikke greia helt...

IvarE sa...

Jeg liker hverken SV, Sp eller Krf.
Kanskje de burde forbys?

Droneland sa...

Oh dear! Dette er noe man kunne forventet i en KrF-styrt kommune i en vestlandsfjord, men ikke av det "urbane" SV.

Samtidig burde man ikke være overrasket over et parti som har sitt utgangspunkt i norsk motkultur som med sin misjonerende holdning alltid har hatt noe kristen-moralistisk over seg, om det aldri så mye er fordekt som "humanisme".

Dessuten består SV i likhet med Høyre av mennesker med en høyst borgerlig bakgrunn. Pietisme og borgerlighet er som kjent ingen god kombinasjon.

Men som venstreradikaleres store helt Jean Paul Sartre uttrykte det: "Helvete er de andre!" SV bare viser dette i praksis.