Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, juli 08, 2008

Introduksjon i sosialdemokratisk

Republikaneren Thaddeus McCotter gir her en introduksjon i sosialdemokratisk. Hysterisk!Takk til Lene for tips!

10 kommentarer:

waltmart sa...

Det er ikke bare på video Thad gir klar og tydelig melding:
http://www.humanevents.com/article.php?id=25863

Tor Kjetil sa...

- "Democrats supports proactive government. Translation = Democrats supports proactive socialism" Syntes egentlig denne var republikansk retorikk helt på det jevne. Ikke noe stort satirsk talent.

Henrik Akselsen sa...

Democracy = Magic.

Haha, det sier ALT om republikanske krigshissere.

Windingstad sa...

Det er noe historieløst tøys at diplomati liksom skal være det samme som magi. Republikanske administrasjoner har jo opp gjennom årene utvist svært så effektivt diplomati.....gjerne for å ordne opp i demokratenes tabber.
Men litt morsomt var det jo da.

liberalist sa...

"No Good Government Denies God's Presence"

Thad McCotter

IvarE sa...

Sorry, Vampen, dette sa mere om republikanerne enn om demokratene.
Dessverre.
Kunne vært gjort adskillig bedre.
:-D

VamPus sa...

Har alle med humor dratt på ferie? Nuvel. Dere får legge ut video dersom dere ser en norsk stortingsrepresentant holde en noe i nærheten av poengtert og morsom tale.

Henrik A: Du kan jo kort oppsummere din plan for demokratisering av midt-østen. "Dialog" ser jo ut til å være det norske ordet for "magi" - som i: "Eneste måten å stoppe selvmordsbombere, undertrykking av kvinner, steining av homofile og religiøs fanatisme i Midt-Østen er gjennom dialog". Eller magi, som jeg har inntrykk av at norske sosialdemokrater egentlig mener.

Anonym sa...

Det har du nok rett i VamPus, at dialog er mye svakere magi enn kuler og krutt...i hvert fall når det gjelder umiddelbar effekt.

Henrik Akselsen sa...

Vel, jeg tror at en revolusjon må komme innenfra. Den eneste måten utenforstående kan hjelpe er å støtte de som jobber på innsiden. Det ville neppe være en god ide å angripe Kina millitært for å innføre demokrati der.

Jeg synes Iran er et godt eksempel, der de mer ekstreme kreftene har nytt godt av å kunne male opp USA som fiende for å samle støtte hos folket. Man burde ikke gi de den muligheten, men når det finnes klipp av fremstående politikere som sier ting som dette: http://youtube.com/watch?v=ZHsokG8_DHQ så er det ikke så rart at hatet brer seg. (Det klippet ble visst vist i maange arabiske TV-kanaler, men nesten ikke i vesten.

Det er bare så hult når talsmenn for den amerikanske regjeringen snakker om å spre demokrati via våpen. De er verdens overlegne millitærmakt, vet det utmerket godt selv, og gjør derfor akkurat hva de vil. Hvis målet var demokrati ville de kanskje gått inn i Zimbabwe for flere år siden? Eller hva med Saudi-Arabia?

Sorry, at jeg høres så sur ut, jeg høres ut som jeg er med i Natur og Ungdom eller noe.

Anonym sa...

jeg, humoristen, er tilbake, og kan desverre bare bekrefte at det som blir sagt i denne talen er helt riktig. Bare med den forskjellen at de som styrer i Norge er for kommunister å regne sammenlignet med demokratene i USA - så jeg er faktisk litt trist over dette faktum :-(-<-