Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, juli 17, 2008

Testing 1-2-3

Som god konsvervativ (...) tør ikke VamPus ta skrittet helt ut og skifte layout, men har oppgradert til Page Elements og lagt til en ekstra høyremarg til reklame. Ja, helt riktig. Reklame. Skjønner meg ikke på dem av som synes at det besudler bloggen deres, tatt i betraktning de fleste bloggers kvalitet ellers..

Uansett. Bloggrollen forsvant i oppgraderingen, men jeg har forsøkt å lenke opp fritt etter hukommelsen. Tilbakemeldinger om hvem dere savner eller nye som bør til tas mot med takk, sammen med generelle innspill på layout og endringer generelt.

En to
En to

...

15 kommentarer:

Olds69 sa...

Ser slettes ikke ille ut.
Mere ryddig og stilrent

Selv om jeg nok må innrømme at jeg kommer til å savne blogrollen din.

Har har din blogg bokmerket og brukt den som en "startside" til andre interesante blogger.
(Etter å ha lest dine innlegg naturligvis)

Er det noen mulighet til å få følgende tilbake:
Vox populi
Sprøytvarsleren.
Iskew
Og
Hjorten

Er vel de jeg kommer til å savne mest selv om jeg har hatt for vane å tasse rundt på de fleste du hadde lenket opp.

Olds69

nessie sa...

Reality challenged mangler.

Bra at du endrer designet, men finner det noe rotete slik det er nå. Reklame er helt i orden for min del, men er litt hårsår når det gjelder animasjoner ;)

Strå sa...

Bloggen din ser fin ut. Reklamen, særlig med animasjon, liker jeg ikke fordi det gjør det ekstra tregt å laste opp på ISDN, akkurat som om ikke det er slitsomt nok som det er. Kanskje mer nyttig å ta fatt i strømselskapet og Telenor der jeg tilbringer kvarte livet?

Milton Marx sa...

Reklame????

Arrrrrrgggghg!

Skrive for profitt??¿?

Dobbelt Arrrrrrgggghg!

Blir sikkert bra, skal du se. Men burde det ikke dryppe litt på kommentatorene dine? En krone til øl i ny og ne? Da blir du jo kvitt de annonyme trollene også.

TheoB sa...

Egypteren Sandmonkey er et absolutt møst: Be forewarned: The writer of this blog is an extremely cynical, snarky, pro-US, secular, libertarian, disgruntled sandmonkey. If this is your cup of tea, please enjoy your stay here. If not, please sod off.

IvarE sa...

old69 og nessie har vel sagt det viktigste. Både om startside, manglende links og animasjon.

Har ingen ting imot reklame som sådan, men animasjoner er py!!

Olav A sa...

Kan du røpe noe om hvordan reklameopplegget fungerer? Hvordan gjøres utvalget av annonser, får du betalt per klikk eller visning osv.

andyq sa...

De som ikke liker animasjoner kan bruke firefox og en plugin som flashblock, da kan man selv velge hvilke animasjoner man skal se. Alternativt kan man også installere adblock for enda ryddigere websider.
Selv har jeg ikke problemer med reklame på web, de som er for ille går bare i et av filterne nevnt over.

Bengt sa...

Savner Habolog og Sprøytevarsleren i lenke-listen.

Og så savner jeg noen skikkelig livate animasjonsreklamer som spiller høy musikk.

Arnfinn Pettersen sa...

Jeg misliker alle understrekingene i malen du bruker. Jeg lurte lenge på hvordan du unngikk understrekede overskrifter, men kom etterhvert frem til at du ganske enkelt ikke brukte overskriftsfeltet, men formaterte tekst i selve innleggsfeltet for å lage en overskrift. Med disse understrekede overskriftene i det nye oppsettet, synes jeg det hele straks blir mer rotete.

Ellers vil jeg som GOD konservativ (i motsetning til disse underlige liberalkonservative), tillate meg å påpeke at reklame er vulgært.

Tor sa...

Bloggen din ser fortsatt bra ut. Designet er fint og reklamen gjør ingen skade ;)

"Tilbakemeldinger om hvem dere savner eller nye som bør til tas mot med takk"

http://torsblogg.blogs.no er en som bør legges til. Ikke for å skryte, men jeg tror nok det er den beste bloggen i verden.

Harald sa...

Reklame på bloggen kan være en grullgruve, jeg håvet inn $12.50 for første halvår på http://www.dorullbrett.blogspot.com/. Hva jeg skal gjøre med min nyvunne rikdom? Tja, ikke sløse bort alt på en gang, kanskje betale ned litt gjeld, reise litt, kjøpe sjokolade...

Iversen sa...

Jeg savner meg selv der, men la oss være ærlige: Det er lenge siden jeg forsvarte plassen min.

Heidi Nordby Lunde sa...

Oppdaterer endringer neste uke, for nå er jeg på ferie. Bloggroll ligger under arkiv altså, så flere av de som nevnes er der - men ser flere som jeg må legge til...

Virrvarr sa...

Reklame er helt streit, så lenge du satser på annonser fordi du skriver så bra at du har treff nok til at det betaler seg. Jeg tror det å introdusere reklame når du har en fast leserskare og godt med treff er en smuule mer lønnsomt enn å skulle bli bloggmillionær med to faste lesere ^_^

Ellers ser ting ryddig og pent ut her nå.