Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, juli 31, 2008

Such a pretty me..

Noen av dere husker kanskje ryktene trykket av New Tork Times i februar om at den republikanske presidentkandidaten John McCain skulle vært utro. Historien ble referert flere steder, uten at noen fant noe hold i den.

Samtidig kom det rykter om at den demokratiske presidentkandidaten John Edwards ikke bare hadde vært utro mens hans kone kjempet mot kreft, men også hadde fått barn utenfor ekteskap med Rielle Hunter. Dette kom i sladreavisa The Enquirer og ble ifølge Dagbladet ikke viderebragt av de største amerikanske mediene.

Det gjør saken fortsatt ikke. Selv ikke etter at Edwards gjemte seg på badet da han så reportere i foajeen på et hotell der han visstnok hadde besøkt den angivelige moren til hans barn.

Edwards har visstnok i det siste falt ut av listen over aktuelle kandidater til visepresident for Obama. Så får han kanskje mer tid til å dyrke sin favoritthobby: seg selv.Noen har det gøy med Rielle Hunters tidligere nettside. Så husk barn - det er ikke bare å slette bloggen sin.

8 kommentarer:

nessie sa...

Hm, den første setningen sa meg veldig lite. Kanskje det siste ordet falt ut?

VamPus sa...

argh.. gurgle... rettet, takk :-)

Knud sa...

Jeg hadde selvsagt kost meg om dette var sant, med tanke paa at Edwards er den stoerste proteksjonisten av samtlige kandidater og er ambulansejeger av yrke, men er det ikke noget suspekt at det ikke er mulig aa finne et eneste bilde eller filmklipp av den saakalte konforntasjonen paa dette hotellet? (med mindre det er dukket opp de siste dagen). Jeg googlet meg blaa i forrige uke da dette skjedde (hvis det skjedde).

VamPus sa...

Han ble jo reddet ut av hotellets sikkerhetsvakter og unnslapp konfrontasjonen.

Men det er sikkert mange andre gode grunner til at sjarmøren er droppet av Obama..

Anonym sa...

At noe havner i The Enquire beviser vel helst at det ikke er sant. Nå har de hatt "Oprah og mannen skal skilles" eller "Oprah/mannen er utro" på forsiden hver uke siden jeg flyttet bort for fire år siden. Og det er snakk om den ene kjendisen som faktisk ikke har skilt seg minst en gang siden da.

spenn sa...

Neida, ingen beviser her.

Bare en hel del saftige indisier.

http://www.charlotteobserver.com/100/story/100081.html

MSM har definitivt skrevet sidevis om mindre, men hey, dersom de vil gå konkurs så greit for meg.

simon scowl sa...

Hello, Deceiver guy here. I had to use Google to translate this, but it sounds like you're not trashing us. Awesome! I am always happy to have cute Norwegian women reading my work, so thank you very much.

Stay tuned, because I think the astrology angle is really going to be interesting...

Anonym sa...

Temmelig stupid av deg, Vampus.

John Edwards er ikke alene. SAMTLIGE amerikanske politikere over et visst nivå er homser, nakotikamisbrukere, utro, osv. Faktisk er det slik at FBI har tykke filer på ALLE personer som kommer opp på et visst nivå. Opplysningene blir lagret og blir brukt mot personen bare dersom personen gjør et eller annet som vekker mishag hos den herskende klassen. Dersom FBI ikke har noe på deg, når du ikke langt i amerikansk politikk.

For eksempel ble ikke Spitzer (New-York guvernøren) hengt ut fordi han hadde omgang med prostituerte. Spitzer ble hengt ut fordi han begynte å interessere seg litt for mye om mystiske transaksjoner på Wall Street, og Spitzers omgang med prostituerte ble brukt som et påskudd til å bli kvitt ham.

Som den legendariske FBI-sjefen Edgar Hoover sa: 'Kunnskap er makt, spesielt kunnskap om andre mennesker'.