Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, juli 30, 2008

Forventninger

Grov seksuell trakassering av tre tsjetsjenske kvinner skal ha utløst hevnangrepet på asylmottaket på Nordbybråten.

I VG mener Tsjetsjenia-ekspert Ingvald Godal at hevnangrep må være forventet når en kvinne skal ha blitt trakassert.

Nei.

Det må være forventet at mennene som sto bak trakasseringen av de tre tsjetsjenske kvinnene blir arrestert og kastet ut av landet med et stort stemplet "avslag" på asylsøknaden når fengselsstraffen er sonet. Dernest at de av tsjetsjenerne som sto bak angrepet som ikke har lovlig opphold får samme behandling, i tillegg til at samtlige straffes.

Eller er dette åpent for kodeknekkingen til Martin Kolberg?

3 kommentarer:

ChristianWH sa...

Men Heidi da, synes du virkelig av vi skal huse dem med kost og losji? Det holder med "AVSLAG" stemplet på søknaden, og innreise forbud til den Norske stat.

Dag Arne sa...

Den letteste måten å frata FRP stemmer ville være for sosialistene å slutte med den snillistiske politikken overfor kriminelle banditter som dette.

Anonym sa...

Huh?

"[..] blir arrestert og kastet ut av landet med et stort stemplet "avslag" på asylsøknaden når fengselsstraffen er sonet. "

Nei. Døm dem, og spør russerene pent om de har lyst til å få utlevert en bunke terrorister de kanskje er på jakt etter. Uten noen soningsmulighet her i landet.

De er tross alt *asyl*søkere, noe som skulle tilsi at noen faktisk er ute etter å få tak i dem. Hvis det ikke er noen som er ute etter å få tak i dem, så har de ingenting her som *asyl*søkere å gjøre.

Vi ønsker da ikke å gi *asyl* til denne typen folk?

(Merk: Det er en forskjell på en _asylsøker_ og en krigsflyktning).

"Dernest at de av tsjetsjenerne som sto bak angrepet som ikke har lovlig opphold får samme behandling,"

Hvis de har lovlig opphold men ikke statsborgerskap, så kan da oppholdstillatelsen trekkes tilbake fort som bare rakker'n. Det bør også gjøres. Og så bør de returneres til hjemlandet.

I denne saken bør det ikke vises noen som helst snillisme. Eller kanskje det bør, slik at FrP får enda flere stemmer. :-)