Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, juli 11, 2005

Henstilling til mine eks'er

Jeg setter umåtelig stor pris på den tiden vi hadde sammen, men som kjent må alle gode ting ta slutt. Selv om det stort sett har vært minnelige brudd, i hvertfall for min del, så har VamPus funnet det nødvendig å etablere et par kjøreregler sånn i etterkant. Jeg tar meg ikke bryderiet med å individualisere dette, so this applies to all:
- Har du skaffet deg en ny dame med bitchy tendenser så er det fint om du ikke sovner på sofaen hjemme hos meg etter nachspiel. Vil helst slippe å finne Pusedyr kokende i en kjele på ovnen når jeg kommer hjem fra jobb.
- Selv om jeg håper at du har det bra, så var jeg i utgangspunktet glad for å bli kvitt deg. Laange historier om hvor fint du har det med kone og barn de gangene vi møtes er kjedelig. Kjeeeedelig.
- Å holde barna dine er uaktuelt. Brrrr. God avstand. My space, your space etc... Det ER en grunn til at VI ikke fikk barn.
- Å invitere mine venner på øl for å diskutere hva som gikk galt og om VamPus har ny type etc er generelt en dårlig idè. De fleste av mine venner spinner fint opp historier for å få gratis øl...
- Ikke minst - og la meg slippe å gjenta denne; Når du sender inn video til VG Netts standup-konkurranse, vil DU VÆRE SÅ VENNLIG å sende VamPus en advarsel og enveis flybillett ut av landet først?

Bankern heller. Dette burde ikke være vanskelig. Det er jo ikke slik at VamPus går rundt og snakker om deres evner i sengen (præ hæ hæ...øhm..unnskyld..) eller noe sånt....