Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, juli 27, 2005

Singelpolitikk

Det kan tydeligvis bli problematisk for VamPus å opprettholde politikkfri sone på bloggen sin, spesielt når vi nærmer oss valgkamp. Min nye henfallenhet til rødt betyr vel at jeg må veie opp på andre måter for å ha et Feng Shui liv der min Ying og Yang er i balanse etc. Tror ikke det blir vanskelig. Med mild indignasjon konstanterer VamPus at at det nå også finnes politikk for de single. Er det fortsatt mennesker i Norge som ikke er identifisert som en svak gruppe med behov for særordninger? VamPus vil også ha en egen post på statsbudsjettet!

Dersom VamPus kommer frem til at min situasjon som singel er den saken som er mye viktigere enn alt annet her i verden, skal visstnok Egoistisk Nasjonalistparti være valgt av Ensliges Landsforbunds i følge Dagsavisen. Drit i fattige bønder i Afrika som trygler om å selge sine varer i en fri konkurranse med norske velfødde bønder, liksom.

En fornuftig politikk for single ville vært tilgang til billige vakre sko, stilige klær, skjønnhetsbehandlinger, gratis Elixia og Grete Roede-kurer. Men viktigst av alt; subsidierte drinker til alle single på bar! VamPus er for incentivprogrammer - få de single fiffet opp og til å gå ut og treffe andre mennesker. Dermed kunne man på lang sikt redusere antall single, og også behovet for både Egoistisk Nasjonalistparti og det statstøttede Ensliges Landsforbund.

Og bare fordi at VamPus er singel, så ligger det på ingen måte noen baktanker her. Jeg ofrer meg gjerne som en prøvekanin for en god sak som denne.

3 kommentarer:

Ghost of Goldwater sa...

I ditt tilfelle ville vel subsidiert plastisk kirurgi vært det beste... præhæhæhæhæææææææææ!

androida sa...

Jeg ønsker meg singelpakninger med kjøttdeig, salat og annen mat, for ikke snakke om singelleilighet til singelpris, jeg er lei av å dele med andre single og studenter jeg ikke kjenner (selvom de er helt greie).

Anonym sa...

Hva med billigere drikke ute uansett, slik at folk ikke behøvde å sitte hjemme hos seg sjøl eller andre og drikke seg til mot for å møte prisene der ute?
;)