Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, juli 20, 2005

Hvem er VamPus

VamPus tenkte hun skulle publisere en liten beskrivelse av seg selv - sånn til lyst og glede for dere alle. Og da kan det jo være praktisk å ta utgangspunkt i en kjent person og så trekke fra og legge til. Etter en rask vurdering kom jeg til at Angelina Jolie er et godt utgangspunkt. Vi er jo tross alt begge brunetter..

La oss begynne med å trekke fra; trekke fra de fyldige leppene, den plettfrie huden og litt på puppene. VamPus har heller ikke fult så fyldig, glansfullt og vakkert dandert hår. Istedet for klare blå øyne har VamPus ofte rødspettede grå (våken, men uklar..). Så kan vi trekke fra to adoptivbarn (puh!), spennende kjærlighetsliv (grr) og et par nuller på inntekten (dobbelt grrr).

Legge til: tja, sånn ca. 20 kilo og en katt?

Et presto: VamPus. GoG mente forøvrig at Magica fra Tryll kunne vært et bedre utgangspunkt. Litt slem storsnutet brunette som heller ville hatt Onkel Skrues lykketiøring enn å bruke en kalori på å faktisk...jobbe? Eeh. Joda. Ikke langt unna det heller...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nemi hadde vel vært et bedre utgangspunkt, eller hva?

VamPus sa...

Øøh. Jo. Nemi. Damn. Visste det var noe jeg hadde glemt. Øy! Vent litt! Hva mener du med "Nemi"? Synes Angelina Jolie var et godt utgangspunkt jeg. Ikke særlig realistisk, men.. Så Nemi - en tegneseriefigur - er mer realistisk. Ja. Der ser man... Øl. Nå...

Anonym sa...

Nemi er ingen skam. Jolie er oppskrytt.

Underholdende blogg. Flink jente du.