Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, juli 26, 2005

I en rød periode

VamPus er en av de som er en mester på å planlegge uten å gjennomføre, og enda bedre på å gjennomføre uten å planlegge. I en tid har jeg vurdert å male en vegg i stua, primært i mangel av mesterlige kunstverk å dekorere den med. Så da VamPus i går endelig befinner seg i en jernvarehandel går hun til aksjon. Kjøper hun en diskret farge som signaliserer god smak og dannelse? Nei. Signalrødt, mine venner, rødere en nasjonalsosialistisk arbeiderparti.

Gjøken bak disken gir meg et blondinespann med maling, dobbelt så mye som du egentlig trenger. Og med maling til overs er VamPus et farlig dyr. Nå har like gjerne skapene på badet fått et strøk, og speilet i gangen også. Og VamPus har enda ikke bestemt seg for om hun liker det eller ikke. Dessuten er det slik at første strøk er gøyalt å legge, mens andre strøk er jobb. Det må være hardt å være kunstner...

Pusedyr kom inn fra bakgården, satte seg ned foran den nymalte veggen, klødde seg bak øret, kastet et blikk på VamPus, ristet på hodet og gikk og la seg.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Smak og dannelse er for pyser! Har du masse maling igjen har jeg en vegg som burde vært rød...

Anonym sa...

Og så glemte du visst tordentalen om hvordan velferdsstaten ødelegger livet for vellykkete mennesker med å frata dem desperat arbeidskraft som de kan bruke til å få gjort slike detaljer for en svært bilige penge.

Ghost of Goldwater sa...

"I never make the mistake of arguing with people for whose opinions I have no respect."
- Edward Gibbon

Synd det ikke er noen blokkeringsfunksjon på denne bloggen. Ville vært for ille å kreve registrering av alle som vil kommentere...

Anonym sa...

Ja, det er interessant hvordan noen som skriver det her:

"I have a better suggestion: Fuck the poor. You don't work when you're young, you don' eat when you're old."

Kan snakke om respekt for andre. Libertarianere er jo en av de gruppene, sammmen med nazister og kommunister, som mener at visse grupper i samfunnet skal lide, for det er liksom så "moralsk".

Nei, libertarianisme er ikke en mening, libertarianisme er en samfunnsform for kreft.

Anonym sa...

wow peewee du er virkelig en bitter mann...

Anonym sa...

På den annen side skal man også være ganske bitter for å være sosialist. "Jeg er rik og vellykket men fortsatt ikke fornøyd, så da må noen andre lide som hevn".

Anonym sa...

Ha, Vampus, du ække skikkelig blogger før du har blitt sammenlignet med nazister og, øh, en samfunnsform for kreft.

Men til saken: Rød er fargen nå. Eller red da. Trodde lisson man skulle ha det på soverommet. Var det ikke det Aftenposten anbefalte i sin sjarmerende serie om fargene? Skjønt hvem vet hva du bedriver på sofann.

Med beste hilsninger Drusilla (eller feminazi om du vil).

Elise sa...

Og beste hilsener fra Elise, som synes at red is the new black og at one-track minds are so. so. very. boring.

VamPus sa...

Hoi!
Dette var interessant.. Enig med Ghost. Men skal bli hardt å prøve å holde VamPus Verden relativt fri for politikk nå mot valgkampen - selv om det er tydeligvis det som engasjerer. Drusilla - ikke fått med meg artikkelserien til Aftenposten, så her har jeg tydeligvis gått glipp av noe. Jeg vet hva jeg har LYST til å bedrive i sofaen.. Ser frem til å bli sammenlignet med en eller annen form for samfunnskreft - selv om jeg fortsatt er svak for uttrykket "en kvise på samfunnets rompe".

PeeWee - VamPus ER en desperat arbeidskraft som gjorde dette for en svært billig penge. Hva jeg er desperat etter, kan nok heller diskuteres.

Red IS the new black - derfor har VamPus nå også en ny knallrød kåpe, stilig overdel og fire par knallrøde sko i ulike utforminger.

Anonym sa...

This is very interesting site... Zyrtec and alcohol consumption Coat of arms of the netherlands Refrigerators built lg 36 Side effects of acyclovir fujitsu 512 mb ddr sdram s26361f2762l523 Promotion internet online business affiliate marketing Wedding invitations receptions proper wording ettiquette nembutal adderall black + hardcore + plump 1967 oldsmobile ninety eight Pharmacies and drug stores in camden me maine breast enhancement insert bra Tramadol tropfen Adipex perscrition medication nevada manhattan laser tatoo removal Patent  63988960

Anonym sa...

Excellent, love it! film editing schools