Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, juli 05, 2005

Høybråten spist av hvithai..

VamPus sitter på kontoret og dagdrømmer.... nuvel. Et par grunner til å ikke ha med Høybråten på nachspiel:

Edru mennesker på fest har en slem tendens til å huske hva som skjedde og hva du sa.
Edru mennesker evner også fortsatt å håndtere et kamera...og bilder tatt etter midnatt er ikke bilder, men bevismateriale.
Han bruker sigaretten din til å aktivere brannalarmen.
Jesus gjorde vin til vann. Høybråten fyller vann på alt i barskapet ditt når du ikke ser det.
Det kan hende han tar med Valgerd som date..
Når festen er på sitt beste skrur han av musikken og underholder alle med sin beryktede Oluf-imitasjon.

Burde vi ikke egentlig sende Høybråten til Irak som fredsmegler? Et par timer med Høybråtens Oluf-imitasjon på al Jazeera burde føre til at selv den mest hardbarka terroristen legger fra seg våpnene og trygler om nåde. Skulle en selvmordsbomber heller velge å storme TV-studio i stedet ...vel.. POP! ...oops..bare en liten champagnekork.. så hadde det jo vært fryktelig trist å miste en så markant og folkekjær politiker. Aaah. Fint vær. Hørte jeg hvitvin?

4 kommentarer:

Kristin Storrusten sa...

Jeg har kanskje lest mitt johannesevangelium riv ruskende galt, men Jesus gjorde da vitterlig vann til vin og ikke omvendt? Da et jenteblad for en tid tilbake siden skrev "10 grunner til å date Jesus", var en av årsakene at man før festen bare kunne si "Skru på hageslangen, kjære". *drømme seg bort*

Anonym sa...

Hvitvin? Jeg hørte hvitvin. Igjen. Vet sosial- og helsedirektoratet om denne bloggen. Burde den muligens flyttes under disken? Sammen med sigarettene?

Fint vær. Hvitvin. Ut nå. Din skyld.

VamPus sa...

"10 grunner til å date Jesus". Ha ha - kostelig!

Det var nok en tyrkleif som hadde sneket seg inn der ja..


Hvitvin hvitvin champagne hvitvin hvitvin hvitvin hvitvin!

Sommer sommer sommer! Jippi!!!

Anonym sa...

best regards, nice info allergy Diazepam withdrawal onset The insurance company of the state of pennsylvania Skleton sport http://www.buy-cialis-online.info