Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, juli 04, 2005

Nachspiel med mening

VamPus erindrer ikke å ha forlatt åstedet for fredagens konsum av alkohol, men har en vag følelse av å ha gumlet falaffel på veien hjem. Hvilket betyr at jeg må ha klart å både gå og snakke - men muligens ikke samtidig. Åstedet var Stratos, på toppen av Ap-bygningen, et utmerket sted for å nyte sommeren. For å komme seg derfra må man først ned en (etterhvert) komplisert trapp, deretter 11 etasjer i heis, før man skjener innom et av byens steder for et bedre måltid og deretter setter ustø kurs hjemover. Men VamPus slutter ikke der. I likhet med hovedpersonen i Erlend Loes Naiv.Super så har nemlig også VamPus en god og en dårlig venn. Pussig nok kommer denne i en og samme person, nemlig Vekter'n. Samme ondskapsfulle humor, singel, røyker, drikker, relativ lik smak i litteratur og musikk. Og en hang til nachspiel. Her er listen over ti tegn på at VamPus har hatt nachspiel...

10. Pusedyr vil inn og uler utenfor soveromsvinduet etter å ha rømt ut i løpet av natten.
9. Dunsten av fullt askebeger fyller leiligheten.
8. Alle Depeche-cd'ene, samt mye annet ligger strødd rundt cd'spilleren.
7. Alle vinduer står åpne.
6. Stuebordet er full av vinglass, vannglass, GT glass, vin, sprit, og vann. Og askebeger.
5. Man har en usannsynlig hodepine.
4. Rødvinsflekker over hele gulvet etter veltet glass.
3. Aske over hele bordet (Vekter'n er kronisk dårlig på å treffe askebeger..også relativt edru...)
2. VamPus i koma spredd som en sjøstjerne over sengen.
1. Vekter'n snorkende på sofaen.

Nachspielet på fredag var virkelig meningsfylt; åpnet en flaske rødvin, Vekter'n drakk ett glass, VamPus fylte opp sitt glass, røykte en røyk og sovnet på sofaen. Vakkert.