Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, februar 24, 2010

H&M fremfor bunad

Ifølge Nationen er det "bunadshøyre" som legger føringen for Høyres nye nestleder.

Hvis Bunadshøyre får sin vilje blir den neste nestlederen fra ikke Oslo eller sentral strøk. Dette gjelder både Ine Marie Eriksen Søreide, Tore Opdal Hansen, Monica Mæland, Heidi Nordby Lunde og Nikolai Astrup.
Ahem. Dersom det er bunaden det står på, skal jeg alltids klare å iføre meg mormors håndsydde. Men jeg foretrekker H&M fremfor bunad, til hverdags og ofte til fest også.

Uansett trodde jeg det var det som var inni som telte, ikke innpakningen. Stryker man undertegnede fra listen, synes jeg den har sterke kandidater som kan styrke hele Høyre på mange områder.

Men det er altså om innhold er viktigst.

11 kommentarer:

Unknown sa...

Jeg synes vi skal velge en kvinnelig homonegersame fra indre Troms. Med bunad.

VamPus sa...

Tro meg - vi har lett!

krikkert sa...

Jeg minner om Sir Humphreys brilliante sitat fra "Yes, Minister", som passer utmerket i denne situasjonen også:

Sir Humphrey: You see the ideal Quango appointee is a black Welsh disabled woman trades unionist. We're all looking around for one of them. You don't happen to know any, do you?

krikkert sa...

Det skal her påpekes at 'trønder' vil kunne være en nær tilnærming til 'Welsh' i originalsitatet.

Gullstandard sa...

Men det er jo hyggelig å bli nevnt, da...?

meia sa...

Etter å ha fulgt denne bloggen en stund, inkludert visse shoppingposter, så syns jeg det om H&M har liten troverdighet...

Ellers så må jo Helga Pedersen være noe av det nærmeste vi kommer en "black Welsh disabled woman trades unionist" her til lands. Kvinne, Finmark, same, som sikkert har vært innom LO.

VamPus sa...

Alltid hyggelig å bli nevnt :-)

Meia: Det er forskjell på å ønske seg ting, og å ha. Det gå rnok mest i H&M. Med unntak av sko, da.. Men lite Gucci der også...

Anonym sa...

Oslo Høire i regjering alene?? Det er ikke Oslo-folk nok til å gi Høire noen fremtid uten distriktene, og distriktene ønsker tydeligvis ikke noe oslo-dominert Høire - eller kun å kun ha mulighet til å stemme på kvinner (av begge kjønn).

Decisions, decisions....

Inkluderende sosietetssyklubb for Oslo-folk eller riksdekkende politisk bevegelse?

Et godt råd: pensjoner de minst folkelige bysnobbene og de mest femi mennene - så er det meste gjort.

Hvor lenge skal Høire fortsette å være kidnappet av The Great Garlic Girls?

Strategisk burde Høire se at det vil være gunstig å avlive "sentrumsprtiene".

Kort sagt: Kutt flirtingen mot midten (men stjel gjerne sentrumspartienes saker), og bli et utsnitt av det norske folk - så skal nok Gallup-tallene bedre seg. Husk også at det er blokkstørrelsen som teller - og at det derfor er selvmål å redusere FRP i størrelse. Høire kommer ikke i regjering dersom sentrumspartiene forblir sterke.

Anonym sa...

Sorry Heidi, når Nationen nevner deg tror jeg først og fremst det er til skrekk og advarsel. Jeg vil anta det er fordi du er "dårligste bondekoneemne" der i gården? =D

Yosemite Sam sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Hans Magnus Borge sa...

Du kler sikkert bunad Heidi. Så kan du komme på Bygdø skole 17 mai - landets høyeste beltestakk-faktor