Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, februar 25, 2010

La Anette Sagen innvie Homenkollen!

På mandag offentliggjør Oslo kommune ved ordfører Fabian Stang og byrådsleder Stian Berger Røsland hvem som får æren av å innvie den nye Holmenkollbakken. Fabian og Stian - la det bli Anette Sagen!

Som de skriver på Facebook-gruppen til støtte for Anette:

Dersom Anette Sagen hopper først vil det være et symbol på anerkjennelse av kvinnehopping etter 150 års urettferdighet, et viktig signal til norske barn og unge enten de er gutter eller jenter, en trigger for rekruttering til kvinnehopp, et signal om at vi går inn i en ny tid for nasjonalsporten OG en æresbevisning for Anette Sagen.


Dette kan muligens være et lite hopp for Sagen, men kan bli et stort hopp for respekt, mangfold og likestilling!

Dersom dere velger Anette Sagen så spanderer jeg en øl på Fritjof, samt lover å jobbe for at dere blir gjenvalgt i Oslo gjennom å

- besøke 5000 husstander innen valgdagen
- verve 100 betalende medlemmer til Oslo Høyre
- lage kursopplegg for bruk av sosiale medier til medlemmene
- bidra til tidenes feteste Oslo-kampanje med en ny visjon for Oslo

Kom igjen, gutter - la innvielsen av Holmenkollbakken bli historisk og slå et slag for damene!

16 kommentarer:

Fredrik Mellem sa...

Jeg er sånn cirka tusen prosent enig.

... men for meg holder det egentlig som argument at det ville være en passende avstraffelse for gjentagende uttalelser om kvinner og hopp fra en viss Torbjørn Yggeseth.

Arve Kambe sa...

Tiltredes. Men en Bollinger eller en Barolo er nok mer treffende og motiverende:-)

Yosemite Sam sa...

Uenig. Anette Sagen er fra Nordland akkurat som Anders Jacobsen er fra Ringerike.

Til forskjell fra mesterskapsanlegg andre steder i landet er det Oslo Kommune som har betalt for Holmenkollen! En ekte Osloborger må derfor hoppe først uavhengig av kjønn.

For min del kan gjerne en jente fra hoppe først, men når vi er så heldige å ha Oslogutt og verdensrekordholder Bjørn Einar Romøren er han et naturlig valg.

Dessuten, hva slags fagre politiske løfter om 5000 dører er dette? Jeg vil ikke bli representert av en oslopolitiker som prioriterer ideologiske særinteresser fremfor byens egne borgere. Uansett hvor gode intensjonene er.

Ole-Asbjørn Fauske sa...

Holmenkollen er et nasjonalanlegg, - det tilhører ikke bare Oslo. Det vil derfor bli et helt feil signal om det er en person fra Oslo som blir føste hopper. Annette Sagen synes jeg ville være et utrolig bra valg!

droneland sa...

Jeg klarer selvsagt ikke å komme lengre enn til tastefeilen i overskriften: «La Anette Sagen innvie Homenkollen!» Sett fra mitt ståsted er veien da ikke lang til Homokollen. Oh deary me, så blaut at du kunne sjøsatt en hel armade. Her trengs det definitivt bobler!

Cracked actor sa...

Et nasjonalanlegg som i stor grad betales av skattebetalerne i Oslo kommune. No offence Anette Sagen (eller Vampus), en fra Kollenhopp bør være første hopper utfor den fantastiske bakken.

Oslodame sa...

Anette Sagen er en strålende kandidat for oppgaven, men etter mitt skjønn en særdeles dårlig begrunnelse for å forplikte seg til å forlenge Fabian Stangs ordførerperiode. Oslo har en ordfører som har brutt loven, og gjort mye alvorlig vondt for mange. Ikke i kraft av ordførerposisjonen, men som advokat.

Blant annet derfor har han fått en svært alvorlig skrape i Disiplinærnemnden for advokater; for ikke veldig lenge siden. Dette er etter mitt skjønn langt mer alvorlig enn at Fabian Stang utvilsomt vil være en hyggelig fyr for deg, VamPus, å drikke øl med på Frithjofs. :-)

Så hva med å heller slå tre fluer i ett smekk, dvs la Anette Sagen hoppe først, Ordfører'n etterpå, og deretter gå fra dør-til-dør for å skaffe 5000 nye stemmer til en ordfører med noe så eksotisk som rent mel i posen??

Men først og fremst: Heia flinke, modige og søte Anette Sagen, herfra også!

Fredrik Mellem sa...

Hopp i vei Anette!

http://www.aftenposten.no/nyheter/sport/skisport/article3543159.ece

VamPus sa...

Synes Fabian Stang gjør en fabelaktig jobb som ordfører i Oslo, og jeg går med glede på dørbank for å forlenge hans periode.

Dersom det er ideologisk særinteresse at en kvinne hopper først, hva kaller du da å nekte kvinner å hoppe i det hele tatt, Yosemite? Sagene er da en utmerket utøver og jeg gleder meg til å være med på åpningen.

Anonym sa...

Partisekretariatet har klippet denne inn i valgkampplanen!
- Geir - :)

VamPus sa...

Ahem.. tenkte meg det...

Yosemite Sam sa...

Du vant - Sagen hopper først. Det å være kvinne betydde mer enn å være Osloborger. Det er registrert.

Vi får vente i tålmodighet på at en menig osloborger kan åpne en veitunnel eller fastlandsforbindelse i Sør Hålogaland - Da er vi like langt.

Oslodame sa...

Flott at Anette Sagen får denne oppgaven! Holmenkollen får vi Osloborgere dele generøst med resten av landet.

Lykke til med dørbankingen, VamPus. Poenget må være å overbevise tvilerne og sånne gammeldagse typer som meg. Vi som mener grunnleggende moral og redelighet hos politikere er enda viktigere enn en god latter, brede smil og solide håndtrykk. Jeg ser helt klart at Fabian er kjempeflink til å le, smile, trykke hender, og i det hele tatt "være" ordfører. Problemet er vissheten om alt som ikke tåler dagens lys, og som ligger tett under overflaten. Kanskje det blir du som ender med en aha-opplevelse når du gyver løs på vervekampanjen, og snakker med folk med en annen type kunnskap?? Trøsten er i så fall at det finnes ryddige politikere. I Høyre også! ;)

オテモヤン sa...

オナニー
逆援助
SEX
フェラチオ
ソープ
逆援助
出張ホスト
手コキ
おっぱい
フェラチオ
中出し
セックス
デリヘル
包茎
逆援
性欲

Anonym sa...

Når har damene slått et slag for mannen??

Poker sa...

Fullt mulig å skape et kompromiss mellom kvinneinteresser og Oslo-interesser her.

La for all del Anette hoppe først.

Ikke Anette Sagen, men nye Holmenkollens mor...

Anette Wiig Bryn.

Har hun aldri hoppet, sier du?

Desto bedre.