Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, november 28, 2005

All men are bastards-knivblokk

Årets julegave til alle bloggfeminister!

VamPus har vært leder av en lokalforening av AMAB (All men are bastards) - men har stort sett brukt denne som vinklubb for å gnåle over x'en til veninner. Veldig konstruktivt og nyttig.

Takk til gnorhat for tips!

Og til humørløse menn - vi bruker denne varianten i stedet for å drapere ektefellen i plastikk når vedkommende vil skilles...

13 kommentarer:

Kynikeren sa...

På vegne av alle humørløse menn:

Click your heels together...

Brumle sa...

Au

ToDolan sa...

haha, kynikeren får sagt det :-)

lotten sa...

Det var da en usedvanlig vakker knivblokk, da:D Den kan jeg sette på kjøkkenbenken til skrekk og advarsel for sambo. Hehe!!

Alf Kåre sa...

Finnes denne i en kvinnelig variant også? Siden det er jeg som hovedsakelig står for knivbruken hjemme, så ville det føles riktigere... :-)

børge sa...

Den er veldig kul! Men det er også veldig lenge siden jeg så den første gang... :)

Anonym sa...

Det er da ikke det minste rart at du er singel. Du røyker, bruker mye penger på sko, og har OTTAR-holdninger. Jeg er ening med det meste av meningene dine ellers, men kanskje du burde se etter andre typer menn? Det fins de som ikke gjør alt for å prate dritt og se kul ut for å knulle damer som deg og venninnene dine.

Ford Fairlane sa...

Hei kjære anonym...nå er du ute og sykler. Det er klart vi menn er sånn - det er jo velkjent at allerede i 15-årsalder er vi hormonfyllte udyr som bare venter på å kaste oss over uskyldig lammekjøtt. Jeg anbefaler metoden til gutta her:

http://www.radiotromso.no/les/6937.html

Anonym sa...

Hvor få man kjøpt denne?

VamPus sa...

Anonym; sorry - trodde jeg hadde linket bildet til kjøpsstedet:

http://www.iwantoneofthose.com/search.do?productCode=KNIBLO

Internett er i sannhet vidunderlig..

Anonym sa...

Hadde du sagt deilige bastered, ville jeg tro på deg, men minnene mine sier noe helt annet.
Ikke en eneste gang kan jeg huske vært med en dame, hvor hun har endret alle negative meningene sine om menn etter at hun har fått en deilig orgasme.
Jeg kan ikke være så god i seng. Kan jeg?

Anonym sa...

Looking for information and found it at this great site... Chico cosmetic dentistry valtrex depression 2000 volvo aero aarp colorado health insurance Dodge durango valtrex

Anonym sa...

Very cool design! Useful information. Go on! » »