Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, november 17, 2005

Regn med Lille Blå!


Alltid ment at Lille Blå var en kjernekar, men det er greit at også sosialistene bekrefter det! Han har forøvrig lagt ut to veldig bra kommentarer på bloggen sin de siste dagene, den ene en kronikk om den franske sosiale modellen og den andre en bra (men litt for moderat) post om GATS og friere tjenestehandel - blant annet i forhold til fattige land.
Hmm.. Med posten nedenfor så bør VamPus kanskje understreke at de har ingenting med hverandre å gjøre. Lederen for Partiet er Store Blå, og da må lederen for De Små Blå bli Lille Blå. Så har vi avklart det. Anyway. Det er vel bare De Små Blå som kan komme opp med slike effekter; "Nydelig detaljert og i høyeste kvalitet. Kommer i pent etui" . Den perfekte julegave for unge menn fra møblerte hjem!
VamPus fikk forøvrig denne kommentaren da hun fortalte at hun kanskje skulle stille til valg i organisasjonen et sted: "Jeg må imidlertid advare deg mot at *det organet* sannsynligvis er det kjipeste og kjedeligste politiske organet i verden etter at politbyrået i Kirgistan ble nedlagt."
*glise* Men det kan vi jo endre på...

9 kommentarer:

Anonym sa...

- Hvem er dere som er så små?

- Vi er smurfer små og blå

VamPus sa...

Smurfer man bestandig?
Ja ja ja
Smurfer man for alltid?
Ja ja ja
Kan man smurfe i all slags vær?
Ja ja ja
Smurfing gjør deg visst populær
Ja ja ja..

Skremmende å kunne tekstene sånn ca. 25 år etter, men...

Anonym sa...

Herlig at iallefall noen husker släger hitsene fra 1979.

Anonym sa...

Det etuiet var stilig.

*Håper at onkel kan kjøpe det til meg som julegave*

Blåblogg sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Linken til den ellendige Høyre-effekten funker ikke. I want to know what it is... : )

Og jeg er sikker på at du har noe fornuftig å si til det forrige innlegget mitt, VamPus! [/uforskammet selvpromotering] :)

Anonym sa...

Gratulerer. Ble det like kjedelig som ventet? Det er ikke hver dag det blir litt action i Høyre...

Anonym sa...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! Rosacea cleanser Lamborghini kitted Rosacea bulgaria urine panty pee adult sex toy by size

Anonym sa...

Cool blog, interesting information... Keep it UP ferrari james ferrari What are the most commen types of ferraris protonix and b 12 anemia Florida cash advance payday loan cashadvancesusa florida Pics of girls playing with dildos ferrari 360 vs porsche turbo pch ferrari crash good value financial advisor http://www.adult-acne-5.info/course-estate-licensing-maryland-real.html Body dodge kit neon congress eminent domain h.r. 3135 pass Diamond gem ring ring rose stone http://www.nissan-350z-8.info/Mr2-ferrari-kits.html Uk mp3 players wholesale Protonix bcp interaction Compare compact flash cards