Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, november 07, 2005

Hummer og kanari

Selv om VamPus liker det gode liv, så innrømmer hun gjerne at det går mer i macaroni'n'cheese enn i hummer og champagne. Derfor var hun litt fornøyd da hun kom over denne artikkelen ; Hummer ble tidligere sett på som ufisk og derfor servert mest til slaver og tjenere. En gruppe tjenere gikk til rettsak mot sine arbeidsgivere for å begrense antall dager de ble servert hummer til tre ganger i uken. Der ser man - de fattige klager ALLTID...

På denne dag legger vi også merke til at mannen som ga de metroseksuelle et ansikt i Norge oppfordrer sine arvtakere om å ta single på alvor. Dette har VamPus kjempet for lenge, og hennes løsning er like enkel som den er genial; billigere øl...

På den seriøse siden så følger vi alle opptøyene i Paris. Når muslimske ledere utsteder en fatwa mot opptøyene så er det positivt. Det er jo mangel på reaksjoner fra muslimske miljøer når noe skjer som har ført til mistenkeliggjøringen av islam som sådan. Opprøret minner noe om Brixton på 60-tallet, hvor en hvit dommer fra middelklassen gjorde noe helt radikalt for å forstå bakgrunnen for opprøret; han dro til området og snakket med befolkningen. Tenk det. Forøvrig sier Lille Blå som vanlig noe smart om opprørerne.

Og siden vi først er inne på islam - Shabana Rehman har startet blogg, og tar her et oppgjør med Dagbla's holdning til mordet på Theo van Gogh. VamPus har ønsket henne velkommen til bloggosfæren og oppfordrer alle andre til å gjøre det samme!

Sist, men ikke minst, Maria Ludvigsson har gitt ut en rapport som heter "Like rettigheter er alltid rett!" Dersom noen kjenner igjen det sitatet så har VamPus helt riktig rappet det fra Maria. Kontakt Civita for å få rapporten!

6 kommentarer:

vektern sa...

En fin kommentar fra Shabana-debatten i sommer omkring Mullah-løftet kom fra Samtidens Knut Olav Åmås:
http://www.aftenposten.no/meninger/kommentarer/article1103355.ece

Det kan være nyttig å minnes på at enkelte faktisk risikerer noe med sin virksomhet. (Det skumleste du risikerer her på din blogg er forvirrede innlegg fra enkelte SU'ere... Og den gjengen med militærnektere klarer vel knapt å skremme katten din en gang:-)

Blåblogg sa...

Helt enig, billigere øl!
Jeg summerte kontoutskriften min og oppdaget at en SKREMMENDE høy prosentandel av pengene mine går med til øl. Utgiftene til mat og annet er mikroskopiske i forhold. Og øl-utgifter er uforholdsmessig mye høyere for oss single som bor på pub, enn de som ikke er det og sitter hjemme i intimitetstyrraniet og ser på onsdagsfilmen på Tv Norge.

Dersom en øl hadde kostet det Hansa vil selge den for, uten avgifter, hadde jeg vært en rik mann..

AL sa...

I do not quite agree with you that the poor is always the ones complaining. It would take a very charismatic and strong leader to make them voice out whatever their complains are. They are easily swayed to do things because of their lack (of knowlege and everything else). Most of them are just too busy trying to survive and getting their next meal.

My opinion ofcourse is based on Asian Society.

Herodotus sa...

Sagt på slutten av 1700 tallet: "Folket mangler brød!" Marie Antoinette: "Så gi dem kaker." Dette sagt før hun tapte hodet fullstendig i en av de tidligere etnisk franske revolusjoner.

ego.no sa...

Shabana skriver dårlig. Dårlig gramatikk, dårlig ortografi og dårlig generell språkbruk.

Merkelige formuleringer og mystisk argumentasjon.

Ikke noe gøy å lese.

Jeg holder meg til VamPus.

blogme sa...

Hi, I see your blog is talking about Hummers. Are you looking for anything related to Hummers or Humvees? Hummers, or Hummer parts & accessories? And the best part, every item can be had at auction prices. Just wanted to pass this tidbit of info along. Thanks.