Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, november 17, 2005

Lille Enrique

Siden VamPus har omtrent det samme forholdet til Enrique Iglesias som til skraping av negler på en tavle, så mislyktes hun i å kvele en latter i kontorlandskapet da hun leste at han skulle lansere kondomer i ekstra små størrelser. Hva hans kjæreste, Anna Kournikova, synes om at typen hennes reklamerer med at han har like lite å fare med i senga som på musikkfronten vites ikke. Antar hun føler det samme som Justin Timberlake når Britney påsto at hun var jomfru..

Oi. Kjendiskommentarer!? *sukk* Forsøker bare å tømme hjernen for dagens gladmeldinger fra regjeringen - forbud mot "Du som metter liten fugl" og mot å være kristen . Til og med Trond Giske drukner jo helt i denne regjeringen... eller er han for opptatt med å dele ut like mye penger til håpløse norske kunstnere som vi gir til fattige barn i Afrika?

10 kommentarer:

Drusilla sa...

Bordbønn-saken er en fillesak. Nei, det er ikke noen som tar skade av å synge Du som metter, men det er pokker meg ingen som tar skade av å bytte ut sangen med en annen heller. Når man først har lover for sånt. Det høres jo faentameg ut som om verden kommer til å falle sammen når man hører på noen av de som har uttalt seg.

Jeg ser med gru på hvordan tiden fremover kommer til å bli: Først teite utspill fra regjeringen, dernest fullstendig hysteriske reaksjoner fra oppisjonen.

Jesus ass.

VamPus sa...

Foreslår at de bytter ut med "Personal Jesus" med Depeche..

seilern sa...

Det er viktig å forstå den rolle Gud har tiltenkt politikere: Å underholde folket.

Dette er en sentral del av "brød og sirkus" prinsippet, der det produktive, skapende kapitalistiske næringslivet står for brødet, mens politikerne, media og velgerne i skjønn forening tar seg av sirkus-delen.

Iransk blogg sa...

Franco levde også etter de prinsipper.


Jeg er enig i at Enrique er ingenting i forhold til Julio. Enrique prøver bare etterligne sin far, som aldri har vedkjent seg farskapet meg bekjent. Forskjellen mellom junior og senior, er at Julio ble sanger av en tilfeldighet, mens Enrique har hatt det som mål hele livet. Julio var faktisk profesjonell fotballskpille for F.C. Barcelona i sin tid, og så ble han skadet, og så var det en eller annen tilfeldighet som gjorde han fikke prøve seg som sanger, og så var det gjort...

seadragon sa...

Lesbians claim to be happy, having only a clit. I guess I fail to se the problem. Having a large penis is a problem, something you will painfully experience if you ever run into one or the other way around.

Anonym sa...

Nice site!
[url=http://xcthwngk.com/doey/tsnk.html]My homepage[/url] | [url=http://kjkdumtg.com/aaha/vqwv.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Thank you!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Well done!
http://xcthwngk.com/doey/tsnk.html | http://rrawoiyg.com/qooy/itlx.html

Anonym sa...

Where did you find it? Interesting read film editing schools

Anonym sa...

Cool blog, interesting information... Keep it UP Costume jewelry cz wholesale