Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, november 14, 2005

Etiske sosialister

Jada. Nå baller det på seg. Takk til Norwegian Socialism Exposed for dette tipset:

Kristin Halvorsen snakker om etikk og sånt til DN, og vil gjøre oljefondet til et lysende etisk forbilde i verden. Unntaket er selvsagt investeringer i U-land, som ser ut til å både kunne være uetiske samt ikke gi avkastning. Tradisjonell norsk U-hjelp med andre ord...

– Jeg tror det er bedre å sette av en del av fondet til u-landsinvesteringer, enn å kreve at hele fondet skal ha et u-landsperspektiv i tillegg til å forholde seg til etiske retningslinjer og krav til avkastning. Da tror jeg det blir vanskelig å oppfylle alle krav, sier Halvorsen.

Det er jo bare private selskaper som sosialister mener at skal oppfylle etiske retningslinjer. Men de bør jo helst ikke gå med overskudd, da..

5 kommentarer:

Kent sa...

SV bør vel egentlig legge til en disclaimer på slagordet sitt

ser for meg plakaten med teksten:
Ulike mennesker. Like muligheter

Og med smått under står det: gjelder bare hvis du er hvit, middelklasse, født nordmann og like muligheter betyr egentlig at vi ikke gir noen muligheter til noen...

VamPus sa...

Nettopp - like muligheter kan like gjerne bety like dårlige muligheter. Som en jeg traff på Cuba sa; Det er ikke sant at Castro fjernet rasismen, han gjorde bare alle like fattige som oss - så vi er forsåvidt likere stilt, men det er fortsatt jeg som blir trakassert av politiet.

Iransk blogg sa...

Og ungdommen lærer visst aldri, særlig dagens, ved å stemme på disse høyre-fascistiske partiene med navn Høyre og Frp. Hvor langt skal dekadensen gå?

Anonym sa...

Looking for information and found it at this great site... video editing schools

Anonym sa...

Very cool design! Useful information. Go on! Sulfa allergy symptoms Roland plotters Bondage escape videos Affiliate from home program work