Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, januar 16, 2007

Helsevesen eller demokrati?

Litt om helsetilstanden til lederen for landet som ofret demokrati og menneskerettigheter for verdens beste helsesystem:

"I den første operasjonen for å fjerne en del av tykktarmen forsøkte legene å lage en forbindelse mellom tykktarmen og endetarmen, men dette mislyktes, skriver El País. (..) Den neste operasjonen var også mislykket og førte til infeksjoner. En tredje operasjon ble gjennomført for å installere en kunstig kanal, men den var også mislykket."

Tre mislykkede operasjoner og sår som ikke vil gro. Uff, da. På tide å legge inn årene, Castro?

Note to self: Legge champagne klar i kjøleren....

13 kommentarer:

Viking33 sa...

Ooooh.

Good stuff. Eller, man skal jo ikke ønske vondt på folk; men det er jo sånn at det er enkelte verden lettere klarer seg uten enn andre.

tomas2 sa...

Ville ikke en Cuba Libre være mer passende?

Vektern sa...

2006 endte med at Saddam døde og 2007 ser ut til å innledes med at Castro går heden. Gladnytt! Tror vi er inne i en god sesong. Men det er da snodig at Castro får infeksjon i såret... Har ikke Cuba verdens best helsevesen da;-)

VamPus sa...

tomas2: Hm. Jo. Egentlig. Uten at jeg tror at Fidels død kommer til å lede til det...

Anonym sa...

Da har vi bare Morales, Chavez og Ortega igjen... :-)

Anonym sa...

Glem ikke Mugabe...

Writer'n sa...

..og Writer'n

Morten Drægni sa...

Jeg antar at Vampus også feiret med champagne da Pinochet døde siden han var en undertrykkende jævel? Å faen, det stemmer; han var jo på høyresida. Gravøl ble det vel da til hans gode minne?

IvarE sa...

Morten Drægni:
Så saklig du er! Du følger venstresidens gamle, velprøvde strategi: "Har du ikke noe godt svar, så foskyv utgangspunktet og tillegg folk negative holdninger / meninger de ikke har gitt uttrykk for". Hva f... er i veien for å feire BÅDE Pinochets bortgang OG Castros bortgang?

Per sa...

Drægni overser det faktum at liberalister er mot ALLE diktatorer - ikke bare noen...

Lutoklawski sa...

Hehe.
Hvis vi ikke har noe bedre å gjøre, kommer vi drassende med Pinochet. Tar jeg ikke feil, er en Hitler like rundt hjørnet og.

Champagne legges i kjøleren.

Oslofyr sa...

2006 var et dårlig år for terrorister og diktatorer.

Saddam, Turkmenbashi, Pinochet, Al Zaquari, Slobodan, Shamil Basayev, Alfredo Stroessner, Pieter Willem Botha.

Et godt år for oss andre.

Anonym sa...

Hvorfor insisterer Kastro på at det skal være helsevesen ELLER demokrati? Her i landet klarer vi jo begge deler...

Argumenter av typen "Men cuba har et bra helsevesen..." er for dumt til å kommentere. Det blir det samme som å si at "men Mussolini fikk togene til å gå i rute". Husk også at det var nazistene som innførte barnetrygden. Av den grunn er vel ikke det noe argument å dra opp når noen nevner jødeutryddelsene, er det vel? "Jo, men Hitler-Tyskland innførte barnetrygden.."

Slik antiargumentasjon hører hjemme på skraphaugen. Eksemplene over tydeliggjør latterligheten av sånne utsagn.