Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, januar 02, 2007

Shakiral nyttårsfeiring

Det ble en aften i internasjonalismens tegn da VamPus tok med seg to tyske venninner på nyttårsfest. En (u)salig blanding av latin-amerikanere, italienere, franskmenn (derav "u"-en), tyskere og nordmenn var samlet for å drikke det nye året inn. Vi nevnte ikke krigen, for å si det sånn. Eller forresten. Kommentaren "Dette er jo helt Berlin våren 1945" falt vel ikke helt heldig ut da vi ankom Frognerparken for å overvære det årlige oppvisningen av fulle nordmenn som har litt for mye penger å bruke på nyttårsraketter. De små barna på rakettfabrikkene i Kina er sikkert glade for det. VamPus nøyde seg med å forsøke å kombinere stort inntak av sprudlevann med å finne noen fremmede å kli... hmmm.. ønske godt nytt år til. Det første var mer vellykket enn det andre. Damer er så kjipe på typene sine, altså.

Lenge før midnatt kapret fem-seks damer fra Peru anlegget (Shakira, Shakira) på festens åsted og ryddet danseplass i stua. Og her er et spørsmål; hva er det med spansktalende og musikk med tilhørende bevegelser (du husker Macarena *grøss*)? Latin-amerikansk linedancing ser forøvrig ut som en rytmisk aerobic-klasse og lommetørkler måtte deles ut til de siklende gutta som storøyd fulgte oppvisningen. VamPus prøvde i det lengste å overse de leende blikkene da hun vaklet ut på det provisoriske dansegulvet og forsøkte seg på noen danselignende bevegelser (Shakira, Shakira), men måtte gi tapt. Det gikk rykter om at aliens var på vei til jordkloden for å hente med seg de attraktive og sexy, men etterhvert gikk vi lei av å vente på dem og dro til slutt hjem. Og ja, VamPus la merke til at når hun sendte ut sin farvel til venner og kjente så svarte de fleste med "ok, da sees vi". La oss bare stadfeste at det ble nytt år i år igjen og godt håper jeg at det blir.

Ehm... og jo forresten. Håper verten oppdaget at noen satte pastasalaten inn i et av klesskapene på gjesterommet.

5 kommentarer:

Cassanders sa...

Hmmm,
Synes det var hyggelig å høre at du kom deg helskinnet i gjennom feiringen, jeg. Så er det håp om at vi kan stikke innom kommentarsidene av og til -
hvis dere gidder å leke med oss ikke-bloggere også.

2006 kan du være stolt av, og
lykke til med det nye!

Cassanders
In Cod we trust

Hjorthen sa...

Godt Nyttår, med eller uten Shakira!

Drus sa...

Hørtes ut som en ypperlig feiring. Et riktig godt nytt et, med tilhørende Shakira og klinings og sånn :)

VamPus sa...

Cassanders: Takk takk - og klart vi vil leke med ikke-bloggere også :-)
Hjorten og drus: Riktig fortreffelig nytt år til dere også !!

Lindkvist sa...

Godt nytt år. Har du sett at det bli nytt bloggtreff 12. januar? Mer info på Lindkvists logg.