Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, november 21, 2007

Blitzing

VamPus skal på Blitz i dag. Så om dere ikke hører noe mer fra meg....

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gode sko er ikke nødvendig hvis du må ta beina på nakken, men kanskje en nødrakett kunne gjort seg. Den skal skytes opp mot himmelen og ikke ut i folkemassen btw.

Hilsen
hjelpsomme Sissel

Lindkvist sa...

Bra radioinnslag der. Stas å høre deg og Drusilla. Men sendefrekvensen over hit til østkanten var ikke den beste. Jeg fikk ikke med meg alt og skulle gjerne hørt den begrunnelsen du kom med for å stå fram med fullt navn.

VamPus sa...

Sissel: Puh. Trengte ingen av delene.
Lindkvist: Det var da jeg publiserte Muhammed-tegningene og oppfordret andre bloggere til å gjøre det samme (1. for å vise at brennende flagg ikke begrenser ytringsfrihet og 2. jo flere som publiserer, jo mer reduserer man risikoen for den enkelte) - og jeg kunne ikke like gjerne be noen ta en risiko og sjøl gjemme meg bak et pseudonym. Så da la jeg ut navnet mitt, enkelt og greit.

Anonym sa...

hvorfor dette syte fra venstresiden er 48 har vært i jobb siden jeg var 16 og da mener jeg arbeid .en god del i utenriks sjøfart.vi nordmen har som det er sagt vinnere i livets lotteri.