Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, november 22, 2007

Ikke akkurat Ritz

Da er det bevist. Det er fullt mulig for et medlem av Høyre å gå inn og komme levende ut av Blitz. Men det anbefales ikke. De folka har helt åpenbart ikke hørt om City Maid.

Modige Drusilla spiste en pepperkake fra et fat i studio. Så da vet dere det. I tilfelle vi ikke hører noe fra henne på en stund.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vet nå ikke hva som er verst jeg, Blitz eller hjemmesiden til City Maid? Skjønner hvorfor det heter sjokkrosa..

Anonym sa...

... dette fekk meg til å tenke på den gangen i 1990 eller deromkring då eg og ein handfull likesinna gjorde eit heilhjerta forsøk på å okkupere Blitz-huset for å servere hornmusikk. Blei kasta ut av Lillevolden før vi nådde 2. etasje. Kjiping.

Anonym sa...

Husker jeg var på besøk hos Gateavisa engang på slutten av åttitallet, og noen laget te og rotet frem kopper. Så fikk jeg overrakt en kopp det ennå var rester av te med mye melk i, sammen med et gledesstrålende "denne var det ikke så mye igjen i, den kan du drikke av!". Jeg ble et kort øyeblikk nesten helt Rainman.

VamPus sa...

nessie: hjemmesidene til City Maid er definitivt ett hakk mindre rotete enn Blitz.
Jostein: DEN historien der ville jeg gjerne hørt mer om. Okkupere Blitz med hornmusikk? Fabelaktig!!
pcj: gah... ta med egen brusflaske, sier nå jeg. De har vel også drevet med matservering i 25 år uten tillatelse..

Unknown sa...

Jeg tror ikke du bør knytte City Maid så altfor tett til opp til Ritz, sweetie... Har du virkelig prøvd City Maid? Det har jeg. (For lenge siden, da jeg skjønte at Legningens Lover befaler homser å ikke rengjøre egne hjem.) City Maid er ikke å anbefale - vel å merke hvis du vil ha en rengjører som skjønner at han/hun er i et hjem og ikke i et øst-europeisk fabrikklokale.

johnmagnus sa...

Blitz har gode vaflar... og eg fekk i alle fall ikkje salmonella.
Det eg derimot fekk, var mange sure blikk. Blitzerar er ikkje so veldeg glade i framande

Anonym sa...

Har forvillet meg inn der 1 (EN) gang, og aldri mer.

De satt i hjørner og pattet på store glass-beholdere med vann i ???? Luktet søtt i hele huset, og det hang på klærne i ukesvis.

Fysjameg for en svinesti..........

Brage sa...

Høh, studio? Har du vært på RadiOrakel? Det tells dessuten ikke ordentlig hvis ikke du har vært der under en konsert. En kompis av meg fra Tønsberg Unge Høyre var faktisk med oss på tjueårsjubileumet til huset. En legendarisk fest! Et legendarisk høyremedlem også forsåvidt...