Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, november 19, 2007

Norge for Helle

Da Thatcher ble gjenvalgt i sitt tredje valgskred i 1987, avsluttet NRK sin dekning av valget med å melde at det så ut til å gå mot regjeringsskifte. Thatcher endte opp med å vinne 54 prosent av stemmene, mot Labours 32 prosent. Det må jo komme som et sjokk for nordmenn hver gang noen fra høyresida vinner, for det er lite eller ingen ting i mediedekningen som skulle tilsi noe slikt.

Les hele artikkelen hos iNorden.org .

8 kommentarer:

Anonym sa...

Haha! Jo, jeg husker godt morgensendingen på NRK etter valgnatta da Thatcher vant for 3. gang. Anette Groth så ut som hun var falt ned fra månen. :-)

JK sa...

Høsten 2004 hadde en norsk avis overskriften "Bush i trøbbel"
Saken var at Bush på en meningsmåling nå bare var tre prosentpoeng foran John Kerry, mot seks poeng uken før.

Norske medier gir deg nyhetene slik de skulle ønske at de var, ikke slik de faktisk er. Da kunne jo folk komme til å tro at det finnes noen som ser verden annerledes enn norske sosialdemokrater. Det skulle jo virkelig tatt seg ut.

Anonym sa...

Krohn Devold hadde et innlegg )om valget i Danmark) i Dagbladet på lørdag. Dette kan anbefales på det varmeste!

Anonym sa...

Sorry, det var Kristin Clemet som skrev det fine innlegget!

Anonym sa...

Godt å se at det ikke bare er meg som kan blande de to Kristin'ene! :-)

Ghost of Goldwater sa...

Tallene dine er feil, Thatcher var aldri i nærheten av 50% av stemmene. I 1987 tok de Konservative 54% av mandatene, men kun 42% av stemmene, mot Labours knappe 31%.

VamPus sa...

Ghost: skyld på VP'n din. Hans tall.

Ghost of Goldwater sa...

Det blir rituelt truserøsk på årsmøtet.