Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, november 18, 2009

Back to Barcelona

I morgen tidlig reiser VamPus med Mannen til Barcelona for å delta på den første Personal Democracy Forum i Europa. Det blir som å slippe en unge inn i en godtebutikk, med flere kjente politiske bloggere og foredrag fra folk som Julian Assange fra Wikileaks, Dominic Campbell fra FutureGov og Rishi Saha som er sjef for nye medier hos det konservative partiet i Storbritannia.

Fortsatt ikke misunnelig?

Det er meldt mellom 14 - 19 grader (UTEPILS) og sol. Mannen er mest oppgitt over at VamPus ikke bestilte klineplasser til den klassiske konserten hun bestilte billetter til på Palau de la Musica på lørdag. Vi får heller ta med en gigaeske med popcorn.

Det blir nok både blogging og twitring fra konferansen. Origos Bente Kalsnes modererer en av debattene, og Aps Sindre Fossum Beyer deltar i ett av panelene. Følg dem begge på twitter @benteka og @sindre . Konferansen twitres på #pdfeu og så foreslår jeg #pdfnor for de norske.

Selv skal jeg delta i et panel om "How blogs are transforming politics". Innspill fra norden/Norge?

7 kommentarer:

IvarE sa...

Utepils på La Rambla.

Misunnelig. Definitivt!

Barcelona er en deilig by, selv på disse årstider.

VamPus sa...

Skal holde meg unna de sure kelnerne på Ramblaen tror jeg, og heller satse på gamlebyen. Men utepils? you bet!

Peter Walseth sa...

Utepils. Barcelona. Konferanse. Ikke misunnelig. Ike misunnelig. Ikke misunnelig. Neeeei da..

Unknown sa...

Trenger du en stylist til å bære beautybagen, gre håret og smake på champagnen (for å sjekke at ingen prøver å forgifte deg)?

Jens sa...

Hei:-).
Jeg er en stor FAN av deg:-D
Jeg håper du får sjekket ut bloggen min. Har litt problemer for tiden og hadde vært fint om du kunne sjekke ut min og gi meg noen tips.
http://henkmeister.blogg.no/

Anonym sa...

Mannen??? Og hvor er det blitt av adjektivet "single" i beskrivelsen din? Har Grünerløkka igjen blitt trygg for oss menn?

VamPus sa...

Anonym: Du kan fritt ferdes på Grunerløkka uten å bli antastet av brisne vampuser på høyre hæler. Jupp. Jupp.