Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, november 11, 2009

Intervju i Nationen

Av alle ting. En liten feil dog - organisasjonen Stopp Datalagringsdirektivet mobiliserer ikke bare på nett, i all den tid organisasjonen har et styre og ønsker alt av aktiviteter som markerer motstand velkomment, selv om undertegnede har en velutviklet skepsis mot å gå i tog og tull vinterstid.

Så får vi heller ta en aldri så liten runde på hva vi er mot og hva vi er for og sånn... kompliserte greier dette her!


Drammens Tidende hadde i hvert fall fått det riktig.

Signer underskriftslisten mot datalagringsdirektivet her!

5 kommentarer:

Mike Andersen sa...

En balansert gjennomgang av datalagringsdirektivet og dets konsekvenser hadde absolutt vært en fordel. Ikke minst fordi det kan gjøres innendørs med en varm kopp kaffe i hånden. ;-)

Som ved alle nye situasjoner er det også her viktig å analysere styrker, svakheter, muligheter og trusler (standard SWOT-tankegang) før man kommer til en konklusjon og legger slagplan for videre aksjoner.

Peter Walseth sa...

Har selvfølgelig skrevet under, men er overbevist om at man trenger mer og bedre skolering av hva direktivet er, hvorfor det bør stoppes osv.

Mange som ikke har nok kunnskap, jeg skulle likt å vite mer selv.

nessie sa...

Interessant lesing, sjelden å se et intervju uten redigering i det hele tatt. Kan bokstavelig talt høre deg for meg :D

Journalisten stilte for min del det som var av kritiske spørsmål, for fremtiden muligens være noe mer konsis? Men mange bra poenger også.

VamPus sa...

Selvsagt trengs mer kunnskap - og vi skriver så blekket spruter. Hadde et innlegg i Dagsavisen på mandag, har sendt en kronikk til VG, hos Dagladet kan dere finne innlegg som belyser standpunkt fra Georg Apenes (Rolig, bare rolig), Helga Pedersen (DLD og det liberale samfunn) og advokat Jon Wessel-Aas (Mitt ekstreme standpunkt):
http://tinyurl.com/ydn5dp4

Jeg opplever mye kritikk fra Mike Anderson og George Gooding om mitt standpunkt men har enda til gode å se en prinsipiell begrunnelse for innføring - eller et godt dokumentert argument for at direktivet hjelper på noen som helst måte.

A Norwegian in Phnom Penh sa...

Hvem vill trodde at Vampus skulle dukke opp i Nationen av alle steder!