Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, september 15, 2005

Badmington

Ok. Sjekket treningskalenderen til Elixia Colosseum for å finne "timene mine". Og hva ser man? Jo. Klokken 09.15 på lørdager og søndager har de timer i badmington? Hø? Hva for slags mennesker kan det være som dukker opp kl. 09.15 på en lørdags morgen for å spille badmington? Har verden gått helt av hengslene? I den grad klokken 09.15 på en lørdag i det hele tatt eksisterer, er det heller tvilsomt om man burde spille badmington. Eller bedrive fysisk aktivitet i det hele tatt. Vi normale mennesker har såvidt krabbet oss i seng etter et sent/tidlig nachspiel. Sove. Det er det man gjør kl. 09.15 på en lørdags morgen.

Badmington. Jeeezus!

6 kommentarer:

seilern sa...

En gang i mine yngre dager ble jeg intervjuet av Radio1 på morgensendingen (mellom 7 og 8) tre ganger på mindre enn seks måneder, og ett av intervjuene var direktesendt fra et treningsstudio kl. 07. (De to andre temaene var hhv. politikk og frokostwhisky.)

Anonym sa...

Kjetter! Badminton skriver da vitterlig ikke med g.

VamPus sa...

*urk* skrivefeil.. Her er et spørsmål - når man har åpenbare skrivefeil som blir kommentert - bør man da endre tekst, eller la stå siden det er kommentert?

Kjetil sa...

slett alle spor.

Kjetil Johansen sa...

Ikke et vondt ord om badminton, VamPus! Husj! Men jeg kan være delvis enig i at lørdag morgen ikke er det optimale tidspunktet.

Anonym sa...

Best regards from NY! »