Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, september 19, 2005

Til Oslo kommune

Dette er en liten hilsen til Oslo kommune, ved etaten som var ansvarlig for å planlegge og gjennomføre opprustningen av Karl Johan før 100-års jubileet. VamPus skal finne han (garantert en mann) som tok beslutningen om å legge brosten i hele området rundt Spikerspuppa. Hun skal personlig sørge for at han går en bar til bar runde i området i et par høyhælte sko to kvelder på rad. Alternativt kan han velge å rulle seg selv naken i tegnestifter mens VamPus overvåker det hele fra en barkrakk mens hun skyfler ned et par Cosmopolitans.

Takk.

3 kommentarer:

Herodotus sa...

Byens bevegelseshemmede, rullestolbrukere og andre vil gjerne slutte seg til Deres gratulasjon, Vampy. Det er et glimrende eksempel på at stjernearkitekter som Thiis-Evensen (dessverre en Høiremand) ikke overhodet interesserer seg for universell utforming og tilgjengelighet for alle. Derimot tar han enhver kritikk for personlige fornærmelser mot sitt geni. Send dem til krokodillene! Forøvrig er jeg enig at anonymister er dumme!

Anonym sa...

damer i høye hæler, nå under fellesbetegnelsen 'bevegeleshemmede'? ;)

Anonym sa...

Looking for information and found it at this great site... »