Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, september 12, 2005

Valg

Selv om borgerlig side har gått frem de siste dagene, så har mediene i dag rettet skytset mot at borgerlig side har mistet velgere siden forrige valg og at det er intern uenighet i Høyre om samarbeidet med FrP. Fremgang den siste uken kan være avgjørende for å vippe velgere som ikke har bestemt seg enda. Disse vippes gjerne inn til det partiet som fremstår som vinnere. VG og Dagbladet har ønsket regjeringsskifte - og har tydeligvis lagt opp forsidene sine etter det. Det blir spennende å følge med på resultatene etterhvert som de tikker inn i kveld..

Før VamPus takket ja til å delta på valgvaken til Høyre, burde kanskje ha sagt at hun bare bringer uhell med seg. VamPus var førstegangsvelger ved kommunevalget i '91, og valget til hennes daværende parti gikk lukt åt helvete. VamPus fant da ut at for å få det noe gøy i det hele tatt, så skålte hun for alle innkommende resultater fra kommunene som var over 3,5% på valgvaken. VamPus hadde det gøy.

Valgvaker etter det har stort sett gått i samme retning. VamPus, som er i mot EU av nøyaktig motsatte grunner som NEI-bevegelsen, deltok til og med på Europabevegelsens valgvake ved EU-avstemningen i 1994 fordi hun trodde de kom til å vinne. En ting er å være på taperlaget, men når man først er samlet så kan man jo ha det gøy. Derfor er det med avventende skepsis at VamPus i dag, for første gang, skal på Høyres Hus og overvære valget der. Spesielt siden hun antakeligvis må oppføre seg pent og være snille med dem. Det ligger rett og slett ikke i VamPus natur å stå og utveksle høfligheter over pjoltere. Siden det er hemmelig valg i Norge, så er VamPus meget fornøyd med at "Sånn er livet"-redaksjonen i P2 outet VamPus som Høyre-velger til sine rundt 40.000 lyttere i dag. Takk for det. Snakk om å komme ut av skapet. Uansett - hvis vi legger skålingen på et 12%-nivå denne gang, så er det jo en relativ god mulighet for at VamPus vil ha det riktig så festlig i kveld.

4 kommentarer:

Herodotus sa...

Jeg var på HH for to år siden og det var bare kjedelig, selv om man efterhvert ante seieren komme. Men valget i dag er avgjørende for EU-kampen. Bare med Høyre har vi en sjanse til å få stemmerett i Europa! Ellers blir det enda en gang å dra'n bak skigarden med rød-grønn regjæring av agrarfascister og salongradikalere. Gjør no' godt - stem blått! Herodotus

Harald, Oslo sa...

Ser nesten ut som Vampus skulle holdt seg borte, alikevel :x

4 år med mørketid ;(

Drusilla sa...

Nå har jeg brukt dyrebar statlig tid på å forsøke å få hørt "Sånn er livet"-programmet på nettradio. Men den gang nei. Kan du sende en mail til nrk og formidle at fansen klager ; )

VamPus sa...

Drusilla - det var en heller piinlig affære, VamPus hadde en stemme Bonnie Tyler bare kunne drømme om etter en helg med Fredagspils, bryllup og konfirmasjon...