Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, september 07, 2005

Bare noen kommentarer

Hvordan VamPus leser media:

  • Kreket Mullah truer Norge med hevn dersom han blir utvist. Ettersom han hevder at det vil bety at han blir utsatt for tortur og sikker død, så er det vel liten grunn til bekymring. Med mindre han står opp på den tredje dag og kommer tilbake.
  • Av de rundt 10.000 gjenværende beboerne i New Orleansm så skal kjæledyrene være hovedårsaken til at de nekter å forlate hjemmene sine etter orkanen «Katrina». Nettopp. Men mat og vann og beredskap skal de ha? Hørte vi "Darwin Awards"?
  • Etter orkantragedien sitter et enormt antall barn igjen alene. Men fortvil ikke, Michael Jackson er på saken....
  • VGNett-leser Anita Lindholt håper på et rød-grønt eldreløft. Det må jo være det samme som å løfte de eldre fra enkeltrom og over til en seng på toalettet?
  • President Jalal Talabani er i mot dødsstraff, men sier at "Saddam Hussein fortjener å dø 20 ganger om dagen fordi han forsøkte å drepe meg 20 ganger". Jepp. De 90.000 han gasset ihjel, de tusener på tusener av mennesker han torturerte, drepte, forfulgte og undertrykket er'ke så nøye. Men mislykkede drapsforsøk på Talabani - jepp. Dødsstraff. 20 ganger om dagen.

Jeezus. Kan noen gi meg en peker til NYHETER?

4 kommentarer:

EarlGrey sa...

Tja, hva med denne her?

http://www.fedrelandsvennen.no/kultur/showbiz/article306164.ece

Et kulturelt høydepunkt i vår lokale nettavis.. Men du tenkte kanskje ikke på kultur?

VamPus sa...

EarlGrey: Å herregud *legge hodet i hendene og gråte*. Oh, well.. det er jo tross alt den beste nyheten VamPus har lest i dag. Ja, utenom at Kreket Mullah vil bli torturert og drept når Erna-Verna deporterer han til Irak da.. Nei, vent.. da har vi fått ny regjering. Han blir vel spesialrådgiver for bistandsminister Erik Solheim fra SV, tenker jeg..

Kjetil sa...

nyheter?

What Really Happened

;)

Anonym sa...

Very nice site! » » »