Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, september 08, 2005

Utpressing

Utdrag av en helt normal mailutveksling mellom VamPus og Vektern:

Vektern: Hvis du vil bytte boka fra svenske til engelsk versjon er det ok. Kan ta den med i dag.
VamPus: Skal ikke hjem først, så får ikke hentet boka. Men jeg kan jo holde Depeche-billetten din som gissel Wø hø hø!
Vektern: Hvis du tror du kan drive utpressing av meg med Depeche-billetten tar du feil. Jeg har nemlig et sterkere utpresningsmiddel: Nøkkelen til leiligheten din. Utrolig hva man finner når man rydder... Hvis du kommer hjem en dag og ikke finner noe Nu Metal eller Shakira i cd-hylla så vet du hva som har skjedd -whø-whø-WHØ!
VamPus: WHAT??? AAARGH! Har lurt på hvor den nøkkelen var, men antok at jeg fant den hvis jeg bare ryddet.. Ta med nøkkelen i dag også du pus *smile søtt og bedårende* i tillegg til engelsk utgave *smile enda søtere og mer bedårende*
Vektern: Har ikke med nøkkelen din. Foreslår et gjensidig bytte av gisler en annen dag. Du får nøkkelen din når jeg får Depeche-billetten. Da er vi trygge begge to.

Og sånn går no dagan..

Ingen kommentarer: