Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, september 28, 2005

Hangover-segmentet

Er tunfiskcarpaccio en god idè dagen derpå? Det var garantert ikke det første VamPus tenkte på da hun våknet lørdag formiddag med ølplysj på tunga og en merkbar hodepine. Bartenderen på Dattera til Fru Hagen virket relativt lite imponert over VamPus’ generelle allmenntilstand i det hun sjanglet ut i høstmørket kvelden før. VamPus bidrag til ”jeger og samler-kulturen” består primært av å samle seg nok til å jakte på en ledig drosje i Oslos gater natterstider – noe hun lykkes med også denne gangen.

Dagen derpå hadde VamPus en lunsjavtale på ”Elvebredden”, Sonja Lees tilskudd til spisesteder i umiddelbar nærhet av Løkka. Noe sier VamPus at stedet ikke satser på hangover-segmentet, men irriterende hippe morgenfriske barnefamilier ute på tur. Det er bekymringsfullt at stadig flere steder på Løkka svikter kjernen lokalbefolkning gjennom ti år; single, urbane, fyllesjuke mennesker som har et helt annet behov for brunch en nette, vakkert danderte småretter. Tunfiskcarpaccio var det nærmeste VamPus kom hangovermat og hun er ikke fornøyd. Ikke fornøyd i det hele tatt. Nå må vi fyllesjuke single forene oss og ta Grünerløkka tilbake!

Ingen kommentarer: