Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, september 06, 2005

NYHET: Dagbla' sjekker fakta

STOPP PRESSEN! Dagbladet har sjekket fakta i en sak! Det hadde nok ikke spinndoktorene og rådgiverne i Ap regnet med da de gikk til VG med saken. Det tok riktignok Dagbladet to måneder, men det er jo prisverdig at de later som de driver med nyheter og politikk og sånn..

Denne gang har de sjekket opp "stoppeklokkesaken" i eldreomsorgen, og det viser seg at Ap og SV har vært med på å åpne for bruk av dette. Ja, sågar rost tiltakene. I odelstingdebatten roste Aps representant Asmund Kristoffersen innføringen av individuelle planer: - Individuelle planer vil sikre bedre brukermedvirkning, trygghet og forutsigbarhet for brukerne, samtidig som planen vil klargjøre ansvarsforholdene, sa Kristoffersen.

Saken fikk blest etter at VG trykket en kopi av skjemaet til Arbeiderparti-kjempen Håkon Lie, som viste at det ikke var satt av tid til "omsorg" eller "ta en prat over kaffekoppen" som det også heter. VamPus holder på det hun skrev i innlegget "Ondsinnede troll og skrukkeskinn"- er det noen som fortjener å få denne behandlingen så må jo dette være Lie, som var med på å bygge opp systemet. Lie var forøvrig kjent for å rope "Jeg skal knuse deg som ei lus" til partifeller. Kanskje en mann vi rett og slett ikke har lyst til å ta en kopp kaffe med...

7 kommentarer:

seilern sa...

Det er vel her som ellers: Ap mener at deres folk må håndteres bedre enn andre. Særfordeler er jo noe alle med litt erfaring i politikken ser at politikerne gjerne bevilger seg selv, og Ap'ene er blant de ivrigste.

seilern sa...

I kategorien "relevant fokus i valgkampen" er overskriften på denne saken http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=289287" av de mange som konkurrerer høyt oppe.

EarlGrey sa...

Den var usedvanlig klargjørende ja.. Er dette forresten politiker-slang for at de ikke vil sitte i regjering sammen?

Jeg ser for meg neste artikkel i VG: "Carl Ivar er snurt; får ikke kline med noen.."

Bottom Buzzer sa...

Hvis hvis får en rødgrønn regjering med kamerat Valla som øverste sjef, så blir vel medlemskap i LO en betingelse for god behandling på aldershjemmet.

Delirium sa...

Hvis man leser artikkelen i Dagbladet heeelt ned finnes det et bilde (faksimilie fra VG) som viser noen av de sleskeste politikeruttrykkene i ansiktet jeg noen gang har sett.... *yuck*

Anonym sa...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! Pda software palm applications Womb chair oyster chair bird chair Boating tryon north carolina Patcher ppc Published studies on statins Major household appliances Sheild pro antivirus http://www.fiat-1.info/All_about_affiliate_programs.html Black wemen dancing internet affiliate marketing promotion business online Cd mp3 player radio Effectiveness antidepressants treatment depression Org bulk email advertising Build concrete cost driveway Company dallas engine optimization search Cheap canadian calling card deals fortune affiliates casino programs Heating equipment houston

Anonym sa...

Very nice site! »