Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, september 15, 2005

JAAA!

ENDELIG! Faen jeg er GOD, esse!

Det tok riktignok et halvt år, men i dag (O' velsignede dag) fant VamPus ut hvordan hun kunne linke til andre blogger - og gi dem et dypt bukk og kompliment for å være en inspirasjon og glede i hverdagen (ja..ikke DU da, Ghost). Vi begynner i det små - flere kommer etterhvert!

I mitt neste liv så skal man ikke se bort i fra at VamPus også klarer å sortere linkene etterhvert, publisere bilder, artikler og annet gøy - men akkurat nå skal hun hoppe opp og ned på gulvet og klappe i hendene for at hun er så sabla smart... Jippi, jippi, jippi!

6 kommentarer:

Hjorthen sa...

Dette er meget imponerende VamPus, det går nok ikke lenge før du er IT-ansvarlig for hele partiet Høire!

Det var ellers et meget eksklusivt og godt utvalg du hadde plukket ut, jeg er naturligvis dypt beæret over å ha blitt funnet verdig til en plass på samme liste som Lille Blå!

VamPus sa...

IT ansvarlig for Høire? *urk* Visste ikke at noen ville meg så ondt ;-)

Selvsagt skal Hjorten ha plass - og det er Lille Blå som skal føle seg beæret...

Gnorhat sa...

Du er veldig flink, Vampus, men jeg tror du har bommet litt på linken til Typisk Tor Andre.

VamPus sa...

Que? Hmphr..sånn fixed.. men hva fanden skjedde NÅ da? *riste oppgitt på hodet*

Note to self: Don't quit dayjob!

Herodotus sa...

Phantastisk. De har snart all makt i Cyberspace og på jord, Vampy!

Herodotus sa...

Men det er på tide at du også lenker deg til denne fantastiske hjemmesiden: http://www.kremlin.ru/mainpage.shtml. Moro hver dag!!!