Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, september 30, 2005

Folkehøyskole

Til ære for storrusten, som tilbringer ett år på en folkehøyskole på et ikke nærmere angitt sted i kongeriket, så bringer vi i dag VamPus' huskeliste for 'do and don'ts' for livet på folkehøyskole.

To do:
- bryte seg inn på lærerværelse i nattens mulm og mørke og bære ut alle møbler, potteplanter etc - og gjenreise i naturtro form i aulaen der man har obligatoriske morgenmøter
- bære alle stolene fra aulaen inn i gangen hvor klasserommene er, slik at det er fysisk umulig å komme seg gjennom gangen
- bestille pizza fra Peppe's når det er fiskedag i kantinen
- utstyre seg med et rikt utvalg av krydderier for å spice opp maten i kantinen
- skape innovative nye måter å kombinere pålegg på (f.eks. først et lag leverpostei, deretter en skive gulost, toppet med jordbærsyltetøy)
- la et vindu i første stå åpent, slik at man kan snike seg inn etter stengetid
- gjennomføre elevaksjoner og true med media dersom dere ikke får viljen vår (gjett hvem som var elevrådsformann hos oss)
- gjøre slike ting som fører til at man må ha nevnte elevaksjoner for å ikke bli kastet ut
- forelske deg, gjøre det slutt, krangle, bli sammen igjen og så gjøre det slutt en gang til
- lage sketsjer, sanger, årbok (som alt burde vært brent dersom verden var rettferdig)
- klippe håret av minst en medelev
- få minst en av lærerne i trøbbel

Don't:
- hva du nå enn gjør; aldri spis det kokken ynder å kalle henholdsvis pytt-i-panne eller søndagsgryte. Det går for å være en slags restemiddag bestående av ting de påstår å ha servert i den foregående uken - men er umulig å identifisere. Utstyrt med ketchup (folkehøyskolekjøkkenets svar på Rolls Royce) smaker det forhåpentligvis bare..ketchup.

2 kommentarer:

Smygool sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
baby care sa...

nice site
http://www.babycare.net.in/