Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, september 30, 2005

Geek-O-Meter

- Skal du noe i helgen?
- Jeppers. Konferanse om blogging med andre bloggere

Kaching! VamPus scorer åpenbart på Geek-O-Meteret til sin kollega. For tenk at VamPus skal det, ja. Riktignok skal hun ut kvelden før, men håper at den generelle allmenntilstanden tillater at hun beveger seg ute i dagslys dagen etter.

Egentlig er VamPus litt skeptisk til det hele. Bloggekonferanse, altså. Har man egentlig lyst til å møte sine medbloggere? Eller omvendt - har VamPus egentlig lyst til at medbloggerne skal møte henne? Lever vi ikke i en utmerket symbiose som det er? Sånn passe mystiske, men gjenkjennelige? Tilgjengelige, men på god avstand? Nuvel. VamPus kommer! Mer om konferansen her og husk å klappe Tor Andrè på skulderen og si takk for initiativet! VamPus kommer snikende inn omtrent når det begynner med mørke solbriller og Cola Light…

9 kommentarer:

Drusilla sa...

Du får værsågod å klore deg opp, pusen. Allmenntilstand eller ei, Drusilla stoler på deg!

Anonym sa...

Det høres unektelig litt navlebeskuende ut, men - hey! - det er ikke uviktig å være fortrolig med sin egen navle, heller. (Var det ikke noen som fikk en IgNobel price for sine studier av navlelo her for en tid tilbake?) Dessuten kommer det vel så mye gjennomtenkte ytringer fra bloggsfæren som fra andre medier. Takk for at dere gidder!

VamPus sa...

Drusilla; VamPus har kjøpt inn en ny ladning med Zyrtek - allergimedisinen som etter sigende også hjelper mot fyllesyke. Ligger klar på nattbordet. Så var det bare å huske på å ta en før man mister bevisstheten, da..

Anonym: Navlebeskuende? Næh.. IgNobel er jo kostelig da :-)

Hjorthen sa...

Etter å ha lest følgende på denne eminente bloggen tidligere i uken:

Skulle VamPyrella (brisen VamPus i dyp utrigning og høye hæler) plukke med seg et tilfeldig offer på by'n så er det ikke utenkelig at VamPus ville blogget akkurat det.

Så kom jeg til det standpunkt at det rett og slett ville være for risikabelt for herr Hjorth å delta på denne ellers ganske fristende konferansen. Jeg ser imidlertid frem til å lese referatet...

Ted Winzent Yllemo sa...

kult å møte dere...
Det ble jo ganke god blanding av forskjellige typer av "geeks"
Jeg får nok ta å få orden på min egen blogg snart, må jo det siden jeg jobber med blogging i blogsoft.
Får se hva jeg om jeg finner noe morsomt å skrive ;)

dltq sa...

Var kjekt at du klarte å komme nær slutten på Bloggforum og var med og spiste rå fisk med resten av oss. ;)

Raymond

VamPus sa...

Måtte jo komme når det var så mange kule folk der :-)) Er fortsatt litt usikker på om rå fisk er det lureste dagen derpå, og en god måte å starte en ny bytur på - men hyggelig var det nå i alle fall :-)

Anonym sa...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! » »

Anonym sa...

Cool blog, interesting information... Keep it UP »