Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, september 19, 2005

Navnet skjemmer ingen..

Eller i dette tilfellet gjør det nettopp det. LBB's innlegg om A hurricane by any other name tar opp et glitrende poeng som burde gi myndigheter noe å tenke på - nemlig hvordan man gir navn til orkaner og dess like. Nå ser det ut til at det er orkanen Rita som truer Florida. Men som LBB så poengtert skriver: Hvem er det som blir redd av noe som heter orkanen Andrew eller Katrina?

"Katrina and Andrew? That sounds like the yuppie couple who live in a Manhattan condo and tell everybody how Feng Shui changed their lives. No wonder nobody evacuated when they had the chance. Would you flee from Katrina and Andrew? I know I wouldn’t sweat it -- unless I had to attend their cocktail party fundraiser for Hillary. Incidentally, I think Hillary is a fine name for a hurricane. That name horrifies me."

Så. Orkanen Rita? Rimer på "drita". Hvilket antakeligvis er den tilstanden VamPus hadde satset på om hun fikk vite at Rita var på vei til et sted i nærheten av henne...

7 kommentarer:

Per Christian Gaustad sa...

Hvorfor kan de ikke kalle alle orkanene "Michael Jackson", så kan alle som har vett i hodet flykte, mens de overivrige fansene kan blir igjen og "dø med Michael"

Men ellers: godt poeng.

lotten sa...

Ivan og Katrina ble kanskje døpt av en samtidsfjern orkanforsker som fortsatt trodde det var kald krig, og så for seg noen riktig olme russere.

Anonym sa...

Med fare for å bli oppfattet som en skikkelig treiging, her er en link til en webside som forklarer litt rundt dette med orkan-navn: http://www.nhc.noaa.gov/aboutnames.shtml
- Ikke spor av verken VamPus eller Drusilla på listene fram til 2010, men ikke gi opp håpet for det! Hang in there!

VamPus sa...

Ikke en bitteliten "kast i vindene" med navn VamPus? Dette er jo skandaløst!

Puselur sa...

Jeg ble veldig redd forrige høst (?) da stormen Gudrun herjet... (fnis)

Anonym sa...

Cool blog, interesting information... Keep it UP scottsdale culinary school blue peugeot 406 attention deficit disorder adderall effects

Anonym sa...

Cool blog, interesting information... Keep it UP »