Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, september 13, 2005

Russevalgkamp

Valgforsker Frank Aarebrot mener at det så ut som om det var Unge Høyre som styrte Høyres valgkamp. Hadde det enda vært så vel. De har jo i det minste en intelligent og karismatisk leder, som evner å ta debatten rundt velferdsstaten.

"-Høyres valgkamp var en masse dresskledde unge menn som ropte "fire nye år". Det virket som valgkampen var planlagt av et russestyre, sier Aarebrot til NTB."

Itteno galt med dress. Itteno galt med engasjement. Noe galt med politikken - eller mangelen på sådan. Men nå er vi i hvertfall kvitt Bondevik. Gi nå den mannen en jobb i en internasjonal nødhjelpsorganisasjon. Jeezus (no pun intended) - vi MÅ bli flinkere til å sparke udugelige politikere ut av landet. Jøss! Der skjønte VamPus plutselig hvorfor FN er et helvete...

12 kommentarer:

Herodotus sa...

Enda en ide: VamPus meld deg også inn i SV og SP! Og delta i valgvakene deres i neste runde. Garantert effekt! :-)))

EarlGrey sa...

Høyres største problem i denne valgkampen oppsto vel da de kjøpte tesen om at det måtte en prest til for å "frelse" den borgerlige koalisjonen (pun intended).

Det er jo ingen (OK - svært få da..) som i fullt alvor tror på at statsministeren bør komme fra et marginalt livssynsparti med oppslutning ned mot sperregrensa.

Nå må Høyre spa fram en troverdig statsministerkandidat til neste valg, ellers vil den valgkampen KUN handle om bensinpriser, bomstasjoner og kjolene til Karita.

VamPus sa...

Ok, ok - VamPus skal ta en runde på valgvakene til FrP, Sp, SV, Ap og RV neste gang...

Og Earlgrey - du må ikke si "spa opp" en god statsminister kandidat til Høyre - De kunne komme til å ta det bokstavelig...

Hjorthen sa...

Kanskje hadde det vært like greit å "spa opp" Jan P. Syse? Skal ikke se bort i fra at han, selv nå, er i stand til å skape mer liv i partiet enn den nåværende gjengen?

Anonym sa...

Syse? Å, ta ikke den irooooniske tonen der!! Hvis folket ikke vil ha Høire, så kan Høire skaffe seg et annet folk. Så kan de sitte der og angre.

VamPus sa...

Syse, pyse - mjo. Han var jo ikke så ille. Av en eller annen grunn fikk VamPus et bilde av råtnende lik med åpen tanngard og fillete klær som satt rundt Kongens Bord *grøss* - hadde det enda vært så vel..

Anonym sa...

"Høire?!"

Det staves Høyre i disse dager...

VamPus sa...

Åh? Det forklarer hvorfor jeg aldri kommer inn på websidene deres - www.hoire.no - he he he!

Anonym sa...

Hvorfor skiftet ikke Høyre- eller Høyre - navn til "De Moderate" eller noe i den retning, dengang deres søsterparti i Sverige gjorde det samme (på 50-tallet tror jeg det var). Det burde vel være på tide når den gamle høyrehøvdingen Willoch helt opplagt har blitt mer sosialdemokrat enn hva den norske sosse-sjefen (i navnet...) Jens er (privat...)?

VamPus sa...

All respekt til Willoch og det han utrettet på 80-tallet, men jeg mener bestemt at "Vær Varsom" plakaten inneholder noe om at pressen skal beskytte individet mot seg selv i enkelte sammenhenger. Neste gang vi hører om han burde være i et eget avisbilag der hele hans liv er oppsummert, med overskriften "En kjempe er borte" eller lignende..

Anonym sa...

best regards, nice info
Ice machine design acuvue acuvue soft contacts 1959 1960 buick power seat parts Heating service in hampton bays ny new york Shelltexaco online payment zithromax and gonorrhea acuvue contact len order contact lense Allegra jackson buy acuvue 2 http://www.moving-services-4.info/acuvue-astig-promotion.html Cosmopolitan area rug frigidaire gallery refrigerator acuvue advance rebate johnson johnson acuvue contact lens orders http://www.used-volvo-parts-minneapolis.info/Epson-stylus-color-740-ink-cartridges.html

Anonym sa...

Where did you find it? Interesting read film editing schools