Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, september 09, 2005

VamPus kommer ut av skapet..

VamPus, som ikke har stemt ved stortingsvalg siden 1993, har virkelig lidd under valgets kval i år. Det som allikevel vippet VamPus over til å faktisk ta seg bryderiet med å gå å stemme var dog følgende: etter at VamPus blogget om at hun hadde holdt "Bruktsalg til inntekt for Høire" (nedenfor), fikk hun en hyggelig mail fra informasjonssjefen i Høyre. "For kort, men tro tjeneste" ble VamPus invitert til Høyres valgvake, og det uten at de vet hvem VamPus er eller hva hun står for. VamPus liker folk med humor. Dessuten, når alternativet er nasjonalsosialisme så føles det ikke så ille å stemme Høyre. Spesielt ikke med disse sakene:
  • Høyre jobber for å dytte staten ut og det private inn. I forhold til næringlivet jobber vi for et mer fleksibelt arbeidsmarked, mindre reguleringer og å redusere det statlige eierskapet. Også i forhold til utdanning og helse og omsorg ønsker vi at det skal etableres private alternativer til det offentlige tilbudet.
  • I en verden som blir stadig mer åpen ønsker Høyre å åpne for arbeidsinnvandring også for arbeidere utenfor EØS-området. Vi ønsker en sterk nedbygging av tollmurer og andre handelshindre og ikke minst en reduksjon av norske landbrukssubsidier.
  • Høyre arbeider for et samfunn preget av mangfold og toleranse, uten diskriminering. Høyre ønsker at også homofile skal ha rett til å bli vurdert som adoptivforeldre. Høyre vil også ha et klart skille mellom kirke og stat.

Særlig nummer to er en sak som alene kunne fått VamPus til å løpe til valgurnene. Mer innvandring, mer frihandel, mer mangfold, mer frihet. Og selv om VamPus har mye morro av Lille Blå, så synes hun at hans forsøk på å skape en ærlig og redelig debatt om velferdsstaten i sommer også fortjener respekt. VamPus setter også humor høyt - som da Pekka Foss ga Kristin Halvorsen et stort bilde av seg selv, med kommentaren: "Så har du noe å henge opp i skapet ditt", etter at Halvorsen gikk ut og sa at hun hadde et bilde av Høybråten i skapet på Stortinget for å hisse seg opp før debatter. Eller at Erna forsåvidt synes det er greit at de spøker med henne: "Når Erna bader, kommer Greenpeace og dytter henne uti igjen".

Humor. VamPus like. Nå. Fredag. Øl.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Om ikke VamPus nå svikter sine tidligere politiske idealer. Begynner hun å bli bløt på eldre dager?

PeeWee sa...

Greit nok å kalle Torbjørn sitt utspill for rederlig, men Vampus var sannelig ikke særlig interessert i å forsvare hans utspill i en rederlig debatt, venter fortsatt på svar på det her:

http://www.oslo.ungehoyre.no/forum/viewtopic.php?t=103

VamPus sa...

Vel, anonym - VamPus gjør ikke dette med lett hjerte og skal nok få rik anledning til å gi noen spark til Høyre senere. Men Erik Solheim som utenriksminister, Åslaug Haga på landbruk og Lundteigen på landbruk. Urk! Desperate times call for desperate measures..

PeeWee: VamPus svarte Røe Isaksen her: http://www.morgenbladet.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20050701/ODEBATT/107010035&SearchID=73220142357671

Men bruker ikke UHs diskusjonsforum. Ærlig talt.

BRD sa...

Håper du har sterk nok mage til å fortære Høyres
- lukkede innvandringsanstalter
- stoppeklokkeomsorg for de eldre
- knegang for alt Bush-isk
- ide om at det ikke spiller stor rolle hvor store klassene i grunnskolen er - heck, vi kutter forresten ut hele klassegreia!
- stilltiende aksept av at Krf nekter å godta at folk tenker annerledes enn dem om, tja - for eksempel homofiles rett til å adoptere.
- adopterte ide om at hvis folk gis smuler (les: kontantstøtte) så trenger de ikke bygge barnehager, samt at man slipper unna en hel masse problematiske kvinnfolk som stadig skal ha fri fra jobb fordi de har små unger. Bedre å holde dem hjemme da - særlig fordi det bare er fattigslige kvinner som reelt sett kan være hjemme på slike smuler uansett.

Og kom ikke trekkende med renta igjen, det holder simpelthen ikke. Skremmer ikke meg med denslags vås. Renta styres av helt andre krefter enn de stasministeren har kontakter til.

VamPus sa...

Knegang for alt Bush-isk? Hmmm. Visste jeg hadde gjort et godt valg...

Anonym sa...

best regards, nice info casino real estate Baccarat paperweight scrabble  freeware pilates equipment pilates performer jp manual sofas online roulette zyban products http://www.adult-acne-5.info/clomid-and-us.html Cystic acne healing levaquin karsher pessure washers Ford f350 accessories Gravel driveway system kubota online payment Fairhope baseball Ppc search engine promotion 20 Hotel booking barcelona map