Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, september 13, 2005

VamPus' skyld..

Ok, ok.. opptil flere har nå påpekt på blogg, sms, mail og telefon at bare VamPus hadde holdt seg unna vaka til Høyre så kunne dette gått veien. Det er VamPus skyld at vi snart har en nasjonalsosialistisk regjering, med Djupedal eller Halvorsen som finansminister. Vi kan jo like gjerne bare dra bort til Stortinget og legge fra oss lommebøkene på Løvebakken...

VamPus tar selvkritikk. Det er den begredelige sannhet, og her må VamPus bare krype til korset og si unnskyld! MEN; dette har faen meg Høyre fortjent!

Skal man være et politisk alternativ så må man jo faktisk har en tydelig alternativ politikk. Skal man gjennomføre store strukturelle endringer så må de ha et mandat i folket for å gjøre dette. Det betyr å ta debatten - utfordre de såkalte "svake gruppene" - kan virkelig ikke Norge gjøre bedre enn dette? Selvsagt kan vi det - men da må vi begynne å gjøre ting litt annerledes - ikke bare ta Skrue-dykk i oljebingen. MEN; VamPus er ukuelig optimist og har stor tro på at Høyre ikke bare har folkene som skal til for å ta debatten internt - men har idèene, kunnskapen og etterhvert viljen til endring. Og det vil VamPus være med på! Ikke pokker om FrP skal bli dette århundrets svar på Ap. Men først må VamPus kurere en hangover.. de sender meg vel ikke til arbeidsleir helt enda?

4 kommentarer:

Herodotus sa...

Optimisme er mangel på informasjon (russisk ordtak).

PeeWee sa...

## utfordre de såkalte "svake gruppene" ##

Er det noe man ser fra andre land uten en stor velferddstat, så er det jo nettopp at de gruppene som kalles for svake i Norge virkelig er rimelig svake. Greit nok at de klarer å forsørge seg på en kombinasjon av sporadisk jobbing og hjelp av familie i andre land også, men noen særlig suksess i arbidslivet gjør de ikke akkurat.

Anonym sa...

This is very interesting site... Saab 9 3 aero Internet direct tv http://www.caribbean-cruises-4.info/Discountpriceshikingshoesboots.html Iogear+hard+drives mount everest brand hiking boots Colors of vicodin Bdsm cartoon http://www.ice-cream-maker-machines.info http://www.blackmen-s-swimsuit-extra-magazine.info/Tips-for-walking-canes-and-hiking-sticks.html Hot spring spas hot tubs ru delta faucet canada new jersey hiking maps Woven floor mats 1999 buick regal brake parts acuvue lens

Anonym sa...

Very nice site! »