Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, desember 19, 2005

Løsningen på overvåking av ansatte

VamPus har relativt lite forståelse for sjefer som føler behov for å overvåke de ansattes e-post eller avlytte telefonen deres. Selv om hun har stor forståelse for behovet for sannferdig informasjon så finnes det da vitterligen mer effektive og gøyale virkemidler tilgjengelig. Dersom sjefene virkelig synes at samtalene med de ansatte på julebordet ('altså, sjef, problemet med dere i ledelsen er...') inntreffer for sjeldent, er løsningen bare å fylle vannbeholderen med gin eller spandere fuktige lunsjer for å få tause ansatte til å bable om hvem som sier hva om hvem og om det er noen som jobber mot ledelsen.

Jeg mener - hvorfor gå til ulovligheter når det samme kan oppnås gjennom å ha det gøy?

Dette er åpenbart ikke en gangbar strategi for VamPus, som etter all sannsynlighet hadde drukket seg selv under bordet mens hun både fortalte hele ledelsens strategi for nedbemanning til den lokale fagforeningspampen, deretter tok han med for å danse til Shakira, for så å ende opp med hele regningen. Vent litt. NEI. VamPus er IKKE Randi Flesland.

13 kommentarer:

Mina sa...

Hm... lurer på om det samme hadde funka på Videregående der jeg går? Sjenke lærerne så de røper alle karakterer?

Drusilla sa...

Yikes. Å danse Shakira-dansen med en fagforeningspamp er klart verre enn.. mye annet. Ikke at jeg pleier å sitere Nietzsche, men noen ganger er det maktpåliggende (i engelsk språkdrakt denne gangen):
"I did that". says my memory. "I could not have done that", says my pride, and remains inexorable. Eventually - the memory yields

ToDolan sa...

Hehe, det må jo også ta sjefen mye kortere tid å gå en tur på polet, enn å sitte å lese andres epost dagen lang.

Milton Marx sa...

Milton Marx har ikke noen ansatte å skjenke fulle, men han har da likevel gjort sine juleinnkjøp, så som blant annet to gallon med 12 års whisky.

Hvis VamPus kan finne han, skal undertegnede med glede la henne supe til hun stuper.

For øvrig ønskes dere en fortsatt god fornøyelse med Polet. Husk at det er godt for dere! Politikerne ville aldri gitt dere Polet, hvis det ikke var til folkets beste.

Sånn sett er det litt hardt å være i utlendighet og utenfor den norske omsorgens rekkevidde. 1. nyttårsdag kan bli vanskelig.

FrPus sa...

"... relativt lite forståelse for sjefer som føler behov for å overvåke de ansattes e-post eller avlytte telefonen deres."

I krigen mot terror er vi alle nødt til å ofre noe ...

Jarle Petterson sa...

Det føles ikke lenger så merkelig å se eller lese Frp’ere gi avkall på frihetlige idealer. Tross alt fins det få, utenom venstresiden, som demonstrerer en reguleringskåthet på linje med det ”liberalistiske” FrP.

VamPus sa...

Mina; et annet triks mot lærerne kan være å helle laksermiddel i kaffetrakteren på lærerværelse. Kanskje ikke så effektivt for å få vite karakterene sine - men litt morsomt er det jo ;-D

Drusilla; mener vi danset til Shakira med en stortingsrep fra SV her forleden.. Riktignok en veldig hyggelig SVer, men dog.. vente til "memory yields"..

ToDolan sa...

Har du vært så bøllete i din ungdom, Vampus?

VamPus sa...

VamPus var i grunn ganske snill, og de tingene hun fant på var bare småtteri i forhold til potensiale. Men VamPus har god fantasi..

ToDolan sa...

Hehe. Må innrømme at den var bedre enn våre dårlige forsæk på å sette tegnestifter i stolstoffet til vikarlærern ja.

Mina sa...

Hm... Det hørtes ut som en morsom idé. Alternativt skulle jeg gjerne malt rektors kontor knall rosa. Rektor er fargeblind...
Men det får vente til etter jul, for før jul er jeg selvfølgelig en engel!

Anonym sa...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! »

Anonym sa...

Looking for information and found it at this great site... » » »