Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, juni 22, 2005

BI suger...

I dag har jeg bare lyst til å sende en hilsen til studierektoren på BI, Aage Sending, som på forsiden av DN sier at studentene på BI kan ingenting og at "Selv ville jeg aldri ansatt mange av dem som går her". Som tidligere BI student kan jeg skrive under på at mange av studentene var imponerende lite oppvakte - men det var ingenting i forhold til foreleserne. Hva med uttalelser som dette:

- "Definisjonen på en kapitalist er en person som stjeler penger fra blinde tiggere." - Foreleser i Markedsøkonomiens historie
- "De fleste som tar dette faget får en tre'er, og det er jo ganske greit." - Foreleser i Markedsføring

VamPus klappet igjen bøkene, gikk fra klassen og leste til eksamen sjæl. Så når Sending, som selv har skrevet noen av bøkene som brukes på skolen, mener at elevene hans er inkompetente så reflekterer vel det egentlig skolens ledelse og kvalitet på forelesere. Lykke til med elevopptaket høsten 2005 - dagens forside på DN var glitrende markedsføring av den skolen som påstår at de er ledende i Skandinavia i nettopp.... markedsføring!

Ingen kommentarer: