Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, juni 13, 2005

Ikke overlegen..

Har i det siste oppdaget flere blogger som VamPus kunne tenke seg å linke til, men siden jeg ikke skjønner en pøkk av hvordan jeg gjør det... i tillegg til andre snasne ting man kan gjøre på bloggsiden sin.. legge ut bilde for eksempel.. så bare lister jeg de opp her jeg... Ghost of Goldwater, Dagens onde kvinner (hvorfor tenkte ikke jeg på den), Hjorten, Miss Fabulous og ikke minst Buggs Butt for å nevne noen... OG Modern Drunkard Magazine - The whole world is three drinks behind (Humphrey Bogart).

Og siden jeg først var her - min nye favorittsetning; "Han hadde IQ på samme nivå som en gjennomsnittelig romtemperatur." Bør brukes i dyp utrigning med en rosa cocktail i en bar...

1 kommentar:

Ghost of Goldwater sa...

Du er en moderne kvinne, ja.

ANALFABET!!!