Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, juni 28, 2005

Cowboyer, indianere og... kondomer

O lykke! Sølvpilen er tilbake etter femten års fravær - og alle små indianerhjerter gleder seg!

Barndommens gate var delt inn cowboyer og indianere. I evig fiendskap. I hvertfall helt til noen av foreldrene kom og spanderte saft eller is. Dramatiske scener utspant seg i det piler svusjet forbi og røyken fra kruttlappistolene veltet frem. Skrekkslagne observatører til blodige gatekamper trakk seg unna vinduer og dører i det små helter braste sammen i en kamp om liv og død. Pent plantede blomsterbed ble revet opp, postkasser brukt som ammunisjonslagre og mindre søsken som levende skjold. Alle triks i boka ble brukt; bakholdsangrep, kidnapping, trusler og regelrett avretting. Kampene tok en ny vending da en cowboy kom på et nytt våpen; vannballonger!

Indianerne lå under. En ting var kuler og krutt - men vannballonger!? Ville ondskapen ingen ende ta? Stammen har rådslagning i tipien til VamPus. Familiens kanin, Knøttet, spilte rollen som pumaungen Tinka, og tygget ettertenksomt på en gulrot, mens diskusjonen bølget frem og tilbake. En siste gang gjennomgår vi tipien for alternative våpen - og VOILA! I nattbordskuffen til Mamma finner VamPus ballonger! HAH! Vi har dem! Knudrete med perfekt passform, står det på pakken. Indanerne er enige om at det får gå, og bombarderer området med de nyfunne ballongene. SEIER!

Månestråle-VamPus hadde et aldri så lite forklaringsproblem da Sjefs-Squawen kom hjem. Lurer på hva de andre foreldrene tenkte da de så lekeplassen og gata forøvrig bombardert med kondomer....

2 kommentarer:

Ghost of Goldwater sa...

Brikkene faller på plass, og terapien kan begynne...

Selv var jeg ørlite mer avansert... jeg utnevnte meg selv til general og delte ut rang og stjerner til de andre ungene ettersom hvor lydige småjævlene var. Rart hvordan folks personlighet formes allerede som barn...

Anonym sa...

Hirr hirr hirr!!!!!