Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, juni 02, 2005

CSI etterforsker Hans og Grete

Er det bare meg som føler at noe skurrer i historien om Hans og Grete? Far og mor får to barn som de ikke klarer å fø og tar dem ut i skogen for å forlate dem der. Hans og Grete finner ikke veien hjem, men kommer til et pepperkakehus som de spiser av. Heksen i huset tar de med inn og gir dem mat, for deretter å stenge de inne i et bur for å fete de opp og spise dem. Hans og Grete lurer heksen og hiver henne i ovnen, før de rasker sammen verdisakene i huset og uten videre finner veien hjem. I mellomtiden er moren død, og far og barn lever lykkelige av sin nyvunnede rikdom i alle sine dager. Snipp snapp etc.

Et team fra CSI hadde plukket denne historien sønder og sammen i løpet av kort tid. Her er det VamPus tror skjedde:

Den fattige tømmerhuggeren hadde på en av sine mange turer i skogen oppdaget pepperkakehuset som lå litt isolert til. Gjennom vinduet så han at det bodde en singel dame med katt og en fantastisk skosamling. Han prøvde å sjekke henne opp over lengre tid, men hun ville ikkke ha noen skitten og fæl tømmerhugger. Da ble han sur og gikk hjem til sin fete kone ikke gjorde annet enn å skjelle og smelle hjemme. Sammen med barna la han planer om hvordan han skulle kvitte seg med både kona og den enslige dama som bodde fredelig ute i skogen. En kveld tok han med barna ut i skogen og viste dem huset. Vennlig som hun var åpnet hun selvsagt sitt hjem for de to sultne små barna. Vel hjemme tok tømmerhoggeren øksen sin og drepte sin kone og begravet henne i skogholtet like ved, mens barna slo damen ihjel, rundstjal de huset og dro hjem. Sammen med faren kokte de i hop en rørende historie om fattigdomsproblemer, heks i skogen og en mor som dør av tæring.

Først i dag har den sanne historien blitt kjent. Dobbeltdrap, mine venner. Dobbeltdrap. Jeg sier ikke mer...

2 kommentarer:

Anonym sa...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! Neurontin chongqed Credit report online no credit card payment no deposit free cash bingo Winsor pilates video downloaden honda del sol seat covers Accutane guild spinal cord legal Scanner batteries Longterm side effects from lexapro Precor commercial fitness equipment 5-30-2005 winning p-ower ball numbers 1924 gamewell fire alarm box Designer fendi watch

Anonym sa...

Artig tanke det der, med ett såpass realistisk syn..Men jeg har faktisk fått det inntrykket av at muligens stemoren til Hans og Grete er denne heksa i skogen også. Har den tanken slått deg? For er ikke det ganske innlysende når de kommer hjem og kona te faren plutselig er død? Det kan jo være at denne stemora er såpass ond at hun har holdt rikdommen sin skult for mannen sånn at de skulle bli kvitt hans barn. Uansett en ganske realistisk CSI tankegang du har der ;)